Volvo 240 Turbo Evolution
-
potoczasty
Re: Volvo 240 Turbo Evolution
A jak sie jeździ na takim dystansie? Nie masz wibracji na kołach przy dużej prędkości? Pytam bo mam ten problem u siebie,że mi kierownica wibruje powyżej 100 a koła dobrze wywarzone. A co do nadkoli to rolowałes czy wycięte? Jakie et maja te koła wyjściowo
.
0 x
Ogólnie to moim samochodem jeździ się dość specyficznie, ale to głównie przez zaspawany most. Niemniej jednak jechałem dziś 110km/h i raczej nic nowego nie doświadczyłem. A ranty zagiąłem drewnianym kijem o okrągłym przekroju według tutoriala z jutuba

0 x
-
potoczasty
Temat kija do rolowania jest dobrze znaczny. Lakier nie popękał? Ja mam dostęp do rolki ale bo się o blacharkę ze pół nadkola odpadnie;)
0 x
W Polsce spawany most przechodzi przegląd? Czy zmieniasz na zwykły?kemizo pisze:Ogólnie to moim samochodem jeździ się dość specyficznie, ale to głównie przez zaspawany most.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
0 x
-
takijedenkuba
Tak Stasiu, 2 razy w roku wymontowuje i montuje most......Staszku pisze: W Polsce spawany most przechodzi przegląd? Czy zmieniasz na zwykły?
0 x
No sory, dzień jak codzień w Szwecji, sporo ludzi zrzuca most i pod mienia na godzinę na otwarty. Przeglądu 100% nie przejdzie, chyba że coś przez ostatni rok się zmieniło.
0 x
w jednym miejscu powiększył się odprysk a tak poza tym to bez większych strat choć ciężko to idzie.potoczasty pisze:Temat kija do rolowania jest dobrze znaczny. Lakier nie popękał? Ja mam dostęp do rolki ale bo się o blacharkę ze pół nadkola odpadnie;)
Od swapa nie byłem na przeglądzieStaszku pisze:W Polsce spawany most przechodzi przegląd? Czy zmieniasz na zwykły?
0 x
Jak ja bym chciał mieć takie przeglądy jakie są u was 

0 x
A tak w temacie to to są 17 czy 18"? Bo ładnie siedzą, może jakby jeszcze trochę przód wypchnąć.
0 x