Volvo 245 DL AUTOMATIC 1980 r.
Re: Volvo 245 DL AUTOMATIC 1980 r.
Na moje to ten otwór powinien być "zamknięty". Nie widziałem u siebie tych otworów, więc zapewne są czymś zatkane i przykryte konserwacją.
0 x
Polecali zakup BMW, to się skusiłem
Male otwory od spodu w podluznicach były
fabrycznie otwarte.
sambo
fabrycznie otwarte.
sambo
0 x
Najlepiej dla blachy jak nie jest zamknieta, woda zawsze wejdzie, a lepiej jak ma jak odparować.
0 x
Niby też miałem to niezaślepione. Lakiernicy nic tam nie robili więc tak zostawię.
Dzięki za pomoc Panowie.
Dzięki za pomoc Panowie.
0 x
Trochę zdjęć z niewielkich postępów. Od momentu kiedy po lakierowaniu cegła stanęła przed domem udało mi się popracować przy niej tylko cztery dni. Z czego dwa dni to czyszczenie i dłubanina z częściami, a pozostałe dwa dni to montaż i elektryka. Przy takim tempie przed zimą nie wyjadę
Z cyklu "z dwóch jedno". Ilość efektem poszukiwania stanu idealnego, który zakończył się niepowodzeniem

Z cyklu "z dwóch jedno". Ilość efektem poszukiwania stanu idealnego, który zakończył się niepowodzeniem

Ostatnio zmieniony 18 października 2021, 10:18 przez JoeM, łącznie zmieniany 1 raz.
0 x
Poprawianie fabryki!
To będzie najlepsze przedlifowe 245 w Polsce!!!
sambo
sambo
0 x
Apropos malowania podłokietnikow to ja ma pomalowane z beżowego na czarny i jest git, w niektórych miejscach sie troszke przytarł ale generalnie polecam, najpierw malowałem podkladem do plastikow a potem zwyklym lakierem do plasti i tyle.
0 x
Najlepsze to może w powieciesambo pisze:Poprawianie fabryki!![]()
sambo
0 x
Trochę szkoda beżu. Czarne są do kupienia bez problemu, a beżowy chętnie ktoś by przytulił jak sądzę. No chyba że beż był zmęczony.Krzem pisze:Apropos malowania podłokietnikow to ja ma pomalowane z beżowego na czarny i jest git, w niektórych miejscach sie troszke przytarł ale generalnie polecam, najpierw malowałem podkladem do plastikow a potem zwyklym lakierem do plasti i tyle.
Jakim zwykłym lakierem do plastików to malowałeś ?
0 x
http://www.tradera.com/item/302204/2428 ... 200-serien
może to Ci się przydać
akceptuje wysyłkę poza SE także może warto powalczyć
może to Ci się przydać
0 x