https://www.olx.pl/oferta/pilot-zamek-c ... 47f6671056
Muszę go zastąpić czymś .
Szukaj pod hasłem "przedłużacz pasa bezpieczeństwa", problem jest dość powszechny.MarcinNog pisze:Witam. Mam problem z zamontowaniem fotelika dla dzieciaka w Volvo 940. Chodzi o to że z racji wieku samochodu pasy z tylu są za krótkie. Z przodu idzie zapiąć ale są na styk. Może ktoś już przerabiał temat i wie co i jak to ogarnąć. Z góry dzięki.
Tak też szukałem i nawet kupiłem przedłużacz o długości 29cm. Problem w tym że mój dzieciaczek jest jeszcze na tyle maly że musi siedzieć w foteliku tyłem do kierunku jazdy. I jak chce założyć pas za fotelik to brakuje mi pasa aby objąć nad nogami. Teoretycznie mam czym wozić młodzież ale fajnie było by go powozić Volvo:) No ale coś będę jeszcze szukał.fonderal pisze:Szukaj pod hasłem "przedłużacz pasa bezpieczeństwa", problem jest dość powszechny.MarcinNog pisze:Witam. Mam problem z zamontowaniem fotelika dla dzieciaka w Volvo 940. Chodzi o to że z racji wieku samochodu pasy z tylu są za krótkie. Z przodu idzie zapiąć ale są na styk. Może ktoś już przerabiał temat i wie co i jak to ogarnąć. Z góry dzięki.