Kogo widziałem na drodze?
Re: Kogo widziałem na drodze?
Dziś jakoś ok. 17 Toruń (niestety nie wiem gdzie dokładnie) mijana 200 kombi srebrna, blachy NE. Zauważyłem w ostatniej chwili ale zdążyłem odmachać
pozdro

0 x
2x 480,744 USA Turbo,744 USA,850 T-5R,245 USA D24T+IC+, 945, 2x 440, 855 eR, V70 heico
Dziś na światłach na wylotówce z Olkusza w stronę Krakowa stała piękna dwusetka SH.... Piękny widok.
0 x
- clarksontop
szymal pisze:Dziś na światłach na wylotówce z Olkusza w stronę Krakowa stała piękna dwusetka SH.... Piękny widok.
dzieki:)
0 x
clarksontop pisze:szymal pisze:Dziś na światłach na wylotówce z Olkusza w stronę Krakowa stała piękna dwusetka SH.... Piękny widok.
dzieki:)
Wy zapewne mieliście gorszy widok. Jechaliśmy najbrzydszym kamperem świata

0 x
- clarksontop
szymal pisze:Wy zapewne mieliście gorszy widok. Jechaliśmy najbrzydszym kamperem świata
A to widziałem taki lekko szary;) Właśnie pomyślałem, że super kamper!
0 x
clarksontop pisze:szymal pisze:Wy zapewne mieliście gorszy widok. Jechaliśmy najbrzydszym kamperem świata
To właśnie ten, he he he
0 x
szymal pisze:clarksontop pisze:szymal pisze:Wy zapewne mieliście gorszy widok. Jechaliśmy najbrzydszym kamperem świata
To właśnie ten, he he he
Dla jednego najbrzydszy, dla innego super, a ja się muszę obejść smakiem

Poproszę o zdjęcie

0 x
Nikogo nie widziałem ostatnio prócz JoeM, który chyżo wyruszył w Luboniu z parkingu Netto swoim 745 2.3 turbo 

0 x
Super 340stka 

- Załączniki
-
- IMG_20180830_082523-1428x798.jpg (253.29 KiB) Przejrzano 1645 razy
1 x
0 x
Bóg stworzył Volvo 2/7/9 bo miał gest, a inne samochody - no cóż miał też poczucie humoru.
Czy "+" czy "-" zawsze jest sinus.
Czy "+" czy "-" zawsze jest sinus.