To nie do końca tak,że nie chcę się pochwalić - jak się okazuje to nie ma zdjęć,którymi się można pochwalić.
To ja kumpel
jak nie jak takMiki pisze:.....jak się okazuje to nie ma zdjęć,którymi się można pochwalić.....

Koniecznie!sambo pisze:no i zalozy sobie swoj watek a nie sie tu miedzy wodke i zakaske .....![]()
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
Średnio myśleli o tych zegarach w przedlifcie.dom?n pisze:Pan Panie Sambo powinien rozważyć coś takiego:
Mogłoby się ładnie zmieścić w 245. Chociaż jeszcze lepszym pomysłem byłoby zmieścić ten wskaźnik na środku przedliftowych zegarów w miejscu obrotomierza
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW