To fakt. Ciągle będzie ewoluował.sambo pisze: Ten projekt się nigdy nie skończy
Volvo 245 DL AUTOMATIC 1980 r.
Re: Volvo 245 DL AUTOMATIC 1980 r.
0 x
Nie grozi. 7setka nie będzie rozpieszczana. Tylko niezbędne potrzeby będą zaspakajane. To daily i tak już zostanie. No chyba że moja sytuacja finasowa zmieniłaby się ale na to się nie zanosi. Póki co 245 cały czas ciągnie. W poniedziałek odebrałem od mechanika. Wymienione zostały amortyzatory. Klocki hamulcowe. Przewody hamulcowe (złącza, zaworki itd) i płyn hamulcowy. Ustawiono zbieżność, zapłon. Wymiana przewodu odmy i podciśnienia, gaźnika. No i ciągle jest co robić. Dzisiaj odświeżyłem drewno na bagażniku. Usunąłem szarość i zaimpregnowałem.endriugto pisze:Potem będzie spuszczanie się nad 740, zakładanie klimy i będzie trzeba kupić kolejne auto do jeżdżenia na co dzień:P

Ostatnio zmieniony 30 maja 2023, 16:53 przez JoeM, łącznie zmieniany 1 raz.
2 x
Myśląc realnie na kolekcje się nie zanosi. Ale marzyć trzeba. Jest 80 i 90 rok. Następny życzyłbym sobie 70 rok. 142 poproszętakijedenkuba pisze:Takendriugto pisze:Potem będzie spuszczanie się nad 740, zakładanie klimy i będzie trzeba kupić kolejne auto do jeżdżenia na co dzień:P
Ja tu widzę zalążek poważnej kolekcji.
0 x
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
2 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
główny bohater piękny, ale i bohaterowie drugiego planu zacni!
0 x
Co ja widzę... halogeny zamontowane 
Działają jak należy? Pokaż je z bliska... ja będę zakładał swoje w sierpniu... mocno odstają?
Działają jak należy? Pokaż je z bliska... ja będę zakładał swoje w sierpniu... mocno odstają?
0 x
Działają jak trzeba. Foty są kilka postów wcześniej. Halogeny osadzone są dość blisko dokładki zderzaka. Dolna krawędź halogenu jest na równie z tą dokładką. Żeby uzyskać taki efekt dorobiłem nowe mocowanie z nierdzewki.

1 x
Fajnie to wyglada... gratuluję.
Pomysł z dorabianiem mocowania pewnie będę musiał odgapić bo troszkę mnie drażnią odstajace halogeny. Masz może fotkę tego mocowania?
Pomysł z dorabianiem mocowania pewnie będę musiał odgapić bo troszkę mnie drażnią odstajace halogeny. Masz może fotkę tego mocowania?
0 x