240 USA -> 245 USA
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Re: 240 USA -> 245 USA
Tylko nie dospawaj go do góry nogami 
1 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
Tapicer wziął podsufitkę i materiał więc robota w toku, będzie szył najpierw ogólny kształt + kieszenie na pręty, potem przymiarka i szycie obwódki do napięcia całości. Jeśli się uda to będzie warte każdych pieniędzy. Znalazłem też lekko zmęczone Exipy 16" z ET48 więc idealne pod dystanse 23mm przód i 40-50mm tył, dzięki temu powinno udać się je dopasować tak by nie tarły i wyrównać rozstaw tylnej osi z przednią.
1 x
Ogłoszenie (na razie tutaj a nie w giełdzie bo cen nie podaję):
Powoli muszę zacząć pozbywać się złomu z przeróbki mojej cegły. Z racji tego że nie chcę prowadzić sklepu wolałbym wszystko oddać jak najszybciej, dlatego dla kogoś kto weźmie wszystko albo większość przewiduję dobry rabat. Do wzięcia będą (wszystko z rocznika 1993):
- błotniki
- lampy przednie
- lampy tylne
- kierunki przednie
- drzwi kierowcy
- pas przedni
- podwójne siedzisko z bagażnika
- most 3.73
- zderzak przedni plastikowy
- klamki zewnętrzne (lekko łukowate na ramce)
- wałek M
dodatkowo:
- 2 zderzaki commando czarne przód + tył
- 1 zderzak commando srebrny tył
- 4 felgi stalowe 15" z zimówkami
Nie chcę tego trzymać więc sprzedam tanio, wiem że niektórzy z was lubią bunkrować złom
Ceny do ustalenia, odbiór gdzieś pod koniec maja.
Powoli muszę zacząć pozbywać się złomu z przeróbki mojej cegły. Z racji tego że nie chcę prowadzić sklepu wolałbym wszystko oddać jak najszybciej, dlatego dla kogoś kto weźmie wszystko albo większość przewiduję dobry rabat. Do wzięcia będą (wszystko z rocznika 1993):
- błotniki
- lampy przednie
- lampy tylne
- kierunki przednie
- drzwi kierowcy
- pas przedni
- podwójne siedzisko z bagażnika
- most 3.73
- zderzak przedni plastikowy
- klamki zewnętrzne (lekko łukowate na ramce)
- wałek M
dodatkowo:
- 2 zderzaki commando czarne przód + tył
- 1 zderzak commando srebrny tył
- 4 felgi stalowe 15" z zimówkami
Nie chcę tego trzymać więc sprzedam tanio, wiem że niektórzy z was lubią bunkrować złom
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2017, 22:25 przez konradko, łącznie zmieniany 1 raz.
0 x
- clarksontop
Koniec kwietniakonradko pisze:Nie ma potrzeby używać reparaturek, rdza jest minimalna, jedyny element do wspawania to kawałek progu. Lakier będzie wyglądał lepiej niż oryginalnyCo do szczegółów to zdaję się na blacharza, ja się nie znam. Auto mam nadzieję będzie gotowe do jazdy pod koniec marca.
1 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
- clarksontop
W lesie i oczywiście nie chodzi o to że tyle roboty było tylko blacharzowi się nie spieszy. Kończy się robota z blachą, za 2 tyg lakier a potem pasowanie części zewnętrznych. Koniec maja raczejwujek pisze:Koniec kwietniakonradko pisze:Nie ma potrzeby używać reparaturek, rdza jest minimalna, jedyny element do wspawania to kawałek progu. Lakier będzie wyglądał lepiej niż oryginalnyCo do szczegółów to zdaję się na blacharza, ja się nie znam. Auto mam nadzieję będzie gotowe do jazdy pod koniec marca.
jak tam stan na dziś?
0 x
Trzymam kciuki i oby blacharz nie spieprzył tego!!
0 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
Jest dokładny a czy dobry to się okaże po lakierze.wujek pisze:Trzymam kciuki i oby blacharz nie spieprzył tego!!
0 x