A dlaczego idziesz pod prąd? Tu raczej większość założy większą 16/17"dom?n pisze:Czy jeśli mam ABS w 740 to mogę zapomnieć o założeniu felg 14"?
Jak zdejmiesz zacisk i jażmo to wejdzie 14". Do 30/godz. wystarczy ci hamulec na tylnej osi.
A dlaczego idziesz pod prąd? Tu raczej większość założy większą 16/17"dom?n pisze:Czy jeśli mam ABS w 740 to mogę zapomnieć o założeniu felg 14"?
Ja latem montowałem u siebie na tyle.volvo 244 v8 pisze:Czy ktoś ma u siebie sprężyny TEVEMA?
Chce takie kupić i niewiem czy będą dobre.
U mnie tył już siedział na starych sprężynach, na nowych wrócił do normalnego poziomu.volvo 244 v8 pisze:Sylwesterpl dzięki.
A nie wiesz może o ile cm tył poszedł w górę?
Jeśli koniecznie chcesz da się to zrobić ale trzeba tarcz zmienić na 262mm i zacisk lub samo jarzmo zacisku od mniejszej tarczy i możesz mieć ABS i fele 14"jajacek pisze:A dlaczego idziesz pod prąd? Tu raczej większość założy większą 16/17"dom?n pisze:Czy jeśli mam ABS w 740 to mogę zapomnieć o założeniu felg 14"?
Jak zdejmiesz zacisk i jażmo to wejdzie 14". Do 30/godz. wystarczy ci hamulec na tylnej osi.