Im wyzej bedziemy sie cenic tym lepiej z czasem dla nas. I tak juz niektore ceny gratow/gadzetow wychodza poza racjonalny zasieg wiec niech skocza i ceny calych aut. Wyeliminuje sie moze przy okazji Gruz.
Wysłane z telefonu.
Budzik pisze:Cena jest adekwatna do stanu, konfiguracji i europejskich cen.
Dyskusja bardzo dobra, trzeba o tym rozmawiać.
Staszku pisze:Budzik pisze:Cena jest adekwatna do stanu, konfiguracji i europejskich cen.
14k PLN za sedana ftt, bez szybra z 310k km? Za tyle można kupić co najmniej bardzo zadbane kombi ltt z ostatniego rocznika z mniejszym przebiegiem.
Sam przeglądam teraz takie i nie ma problemu upolować coś ładnego za 2/3 tej ceny.
Ale powodzenia.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Staszku pisze:Budzik pisze:Cena jest adekwatna do stanu, konfiguracji i europejskich cen.
14k PLN za sedana ftt, bez szybra z 310k km? Za tyle można kupić co najmniej bardzo zadbane kombi ltt z ostatniego rocznika z mniejszym przebiegiem.
Sam przeglądam teraz takie i nie ma problemu upolować coś ładnego za 2/3 tej ceny.
Ale powodzenia.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Sinuspi pisze:
Podrzuć linka, chętnie zobaczę takie cacko co oglądasz
Budzik pisze:
Pokaż mi gotową do jazdy bez wsadzania taczki pieniedzy na start 940 z b230ft i m90, bezwypadkowe, z wypasem takim jak moje (nie ma szybra i elektrycznych foteli) za twoją cene![]()
Na zachodzie trudno o taką konfiguracje
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 4 gości