Furka zacna. Pozwolę sobie regularnie zaglądać i dopingować
Volvo 245 DL AUTOMATIC 1980 r.
Re: Volvo 245 DL AUTOMATIC 1980 r.
No teraz widzę skutki "regeneracji" zderzaka za pomocą szlifierki kątowej.
0 x
Doping się przyda. Dzięki
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
0 x
Przyszedł czas na zderzaki.
Mocowania wypiaskowane, ocynkowane i pomalowane. Nie żałowałem im protektora bo kto zna przedlifta to wie że to elementy które są najbardziej podatne na korozje i już bardzo trudno o takie części które trzymają się kupy. Dlatego też na koniec nie pożałowałem wosku. Teraz mam spokój na lata.

Przód siedzi i wygląda dobrze. Z tyłem powalczę jutro. Niestety tam szału nie będzie bo stan taki se.

Mocowania wypiaskowane, ocynkowane i pomalowane. Nie żałowałem im protektora bo kto zna przedlifta to wie że to elementy które są najbardziej podatne na korozje i już bardzo trudno o takie części które trzymają się kupy. Dlatego też na koniec nie pożałowałem wosku. Teraz mam spokój na lata.

Przód siedzi i wygląda dobrze. Z tyłem powalczę jutro. Niestety tam szału nie będzie bo stan taki se.

Ostatnio zmieniony 14 maja 2022, 12:57 przez JoeM, łącznie zmieniany 2 razy.
0 x
Chylę czoła,fajnie, że mogliśmy pomóc w tym projekcie.Gratulacje za detale i własną pracę.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
0 x
-
takijedenkuba
Dzięki, za wszystko !mikomaxi pisze:Chylę czoła,fajnie, że mogliśmy pomóc w tym projekcie.Gratulacje za detale i własną pracę.
Pozdrawiam
0 x
Łoś po przeglądzie i gotowy do jazdy. Zrobiłem 60 km bez celu i nie chciało minie się wysiadać z cegły. Cały czas banan na gębie

Ostatnio zmieniony 14 maja 2022, 13:07 przez JoeM, łącznie zmieniany 1 raz.
1 x
-
takijedenkuba
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Następnym razem jedź do Fiałkowa do Koprasa na przegląd. Jest dalej więc dłuższa przyjemność z jazdy 
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW