Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
wiązka tylnej klapy ? choć w słupach światła powinny działać. bezpieczniki obczajone ?
0 x
- Volvo 745 turbo
Sprawdźcie czujnik przy pedałach, ale w sumie jak wcześniej działały to może bezpiecznik albo jakieś zwarcie spowodowane 3 stopem.
0 x
Jest 745 87' B230FT USA
Ktoś coś?endriugto pisze:Jakie maksymalne dystanse nie przykręcane do piasty można założyć do serii 200 nie zmieniając szpilek?
0 x
-
takijedenkuba
Dla mnie każde 5mm ma znaczenie. Chcę żeby auto wyglądało oryginalnie. Mam na lato felgi 15x6j bodajże i w porównaniu do obecnych zimowek 14x5,5 to jak dla mnie gigantyczna różnica. Mam też doświadczenie że właśnie każde 5 mm jest też odczuwalne na drodze.
0 x
nie wiem jak wygląda ta kwestia jeśli chodzi o piasty serii 200 ale w 700/900 5mm to jest maks jaki możesz włożyć - wtedy wciąż są jeszcze 2mm centrowania i szpilki są odpowiednio długie. powyżej to już tylko:endriugto pisze:Dla mnie każde 5mm ma znaczenie. Chcę żeby auto wyglądało oryginalnie. Mam na lato felgi 15x6j bodajże i w porównaniu do obecnych zimowek 14x5,5 to jak dla mnie gigantyczna różnica. Mam też doświadczenie że właśnie każde 5 mm jest też odczuwalne na drodze.
1. dłuższe szpilki i min 11 mm dystansu z centrowaniem
2. dystans przykręcany z centrowaniem 22 mm.
A teraz pytanie za 100 pkt - gdzie w okolicach Mokotowa, Ursynowa, Wilanowa ew. Gocławia dorwę tokarza?
0 x
-
grzesiekosmos
- a jakie et mają ? 5mm w serii 200 z tyłu to szkoda ściągać koła.endriugto pisze:Mam na lato felgi 15x6j bodajże
0 x
To są fabryczne rigel et25. Teraz mam koła na których kupiłem auto czyli fabryczne stalowe 14".grzesiekosmos pisze:- a jakie et mają ? 5mm w serii 200 z tyłu to szkoda ściągać koła.endriugto pisze:Mam na lato felgi 15x6j bodajże
0 x
Witam wszystkich klubowiczów.
Właśnie zakupiłem 240 GL sedan B230F z 1991
Chciałem wymienić uszczelki szyb przednich i tylnych (poziome dolne).
Czy ktoś się orientuje gdzie można je zakupić ?
Przeszukałem różne sklepy internetowe ale nic nie znalazłem
z góry dzięki za jakieś info.
SebMc
Właśnie zakupiłem 240 GL sedan B230F z 1991
Chciałem wymienić uszczelki szyb przednich i tylnych (poziome dolne).
Czy ktoś się orientuje gdzie można je zakupić ?
Przeszukałem różne sklepy internetowe ale nic nie znalazłem
z góry dzięki za jakieś info.
SebMc
0 x
Seb, może tutaj coś znajdziesz http://www.skandix.de/en/spare-parts/body/windows/1566/ Albo używki.. od kolegów rozbierających auta lub na szrotach.
0 x
Polecali zakup BMW, to się skusiłem