XII Ogólnopolski Zlot VolvoRWD - głosowanie na termin

W jakim terminie odbędzie się XII Ogólnopolski Zlot VolvoRWD.pl

Czas głosowania minął 01 lutego 2026, 14:33

27-30 sierpnia (czwartek-niedziela, ostatni weekend sierpnia)
11
79%
3-6 września (czwartek-niedziela, pierwszy weekend września)
0
Brak głosów
17-20 września (czwartek-niedziela, trzeci weekend września)
3
21%

Liczba głosów: 14

Awatar użytkownika
Maciek4530

XII Ogólnopolski Zlot VolvoRWD - głosowanie na termin

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Maciek4530 »

NIM ZAGŁOSUJESZ - PRZECZYTAJ WPIS :!:

Cześć,

rozpoczynamy wraz ze @stiopa i @zielu przygotowanie tegorocznego zlotu.

Zgodnie z wstępnymi rozmowami na ostatniej edycji padła deklaracja o lokalizacji w Małopolsce - na ten moment zacieśniamy krąg do Podhala dokładniej okolic Zakopanego. Aktualnie szukamy miejsc, staramy się zrobić rekonesans cenowy i wytypować miejsca które będą spełniać nasze wymagania - lokalizacja, parking, teren do integracji. O wszystkim będziemy informować w momencie gdy poznamy szczegóły.

Na start prosimy wszystkich zainteresowanych o wybór terminu zlotu.

Z racji że od lat terminy były dosyć sztywne - w tym roku chcemy spróbować ponownie (jak na starszych edycjach - np. Ponikwa 2021) dać wybór - to pozwoli określić optymalny termin dla większości uczestników.

W tym roku dajemy do wyboru 3 terminy. Oczywiście jeżeli ktoś ma jakieś pytania bądź uwagi w tym temacie prosimy o rozpisanie tematu co i jak.

CZAS GŁOSOWANIA DO 31.01.2026 - PROSIMY PAMIĘTAĆ O TYM TERMINIE :)

PS: Jak co roku pamiętamy o tym że początek września to początek roku szkolnego - nie mniej bywały lata gdzie zlot odbywał się bliżej 1 września - chociażby 1/2-4 września 2022r. :)
1 x
Awatar użytkownika
saabauto
Kontakt:

Re: XII Ogólnopolski Zlot VolvoRWD - głosowanie na termin

Post autor: saabauto »

Maciek4530 pisze: 18 stycznia 2026, 14:33 NIM ZAGŁOSUJESZ - PRZECZYTAJ WPIS :!:

Cześć,

rozpoczynamy wraz ze @stiopa i @zielu przygotowanie tegorocznego zlotu.

Zgodnie z wstępnymi rozmowami na ostatniej edycji padła deklaracja o lokalizacji w Małopolsce - na ten moment zacieśniamy krąg do Podhala dokładniej okolic Zakopanego. Aktualnie szukamy miejsc, staramy się zrobić rekonesans cenowy i wytypować miejsca które będą spełniać nasze wymagania - lokalizacja, parking, teren do integracji. O wszystkim będziemy informować w momencie gdy poznamy szczegóły.

Na start prosimy wszystkich zainteresowanych o wybór terminu zlotu.

Z racji że od lat terminy były dosyć sztywne - w tym roku chcemy spróbować ponownie (jak na starszych edycjach - np. Ponikwa 2021) dać wybór - to pozwoli określić optymalny termin dla większości uczestników.

W tym roku dajemy do wyboru 3 terminy. Oczywiście jeżeli ktoś ma jakieś pytania bądź uwagi w tym temacie prosimy o rozpisanie tematu co i jak.

CZAS GŁOSOWANIA DO 31.01.2026 - PROSIMY PAMIĘTAĆ O TYM TERMINIE :)

PS: Jak co roku pamiętamy o tym że początek września to początek roku szkolnego - nie mniej bywały lata gdzie zlot odbywał się bliżej 1 września - chociażby 1/2-4 września 2022r. :)
Tej, a co z 2 weekendem września? Tak to bylo przecież ostatnio i chyba przedostatnio??

Koniec wakacji to przygotowania do szkoly, a mamy troche ludzi z dziecmi.

Dlaczego pomineliscie w ogole 2 weekend w rozwazaniach?
0 x
--
pzdr. Mateusz Nowakowski vel George
http://www.naprawavolvo.pl
tel: 500 740 940
Awatar użytkownika
stiopa

Post autor: stiopa »

Główny powód jest taki, że w tym czasie w lokalach ,które rozważaliśmy planowane są zielone szkoły.
Dodatkowo ten termin eliminuje kilka osób z grupy. Między innymi, głównego organizatora Macieja. Jeśli jest związku z tym problem, możemy dopisać.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
2 x
Awatar użytkownika
stiopa

Post autor: stiopa »

Wydaje mi się, że ostatni weekend sierpnia pod względem szkoły jest chyba lepszym terminem niż w trakcie szkoły. A jest duża szansa na zaklepanie tego terminu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
1 x
Awatar użytkownika
Maciek4530

Mateusz, tak jak napisał Piotr - szukamy intensywnie miejscówek, patrzymy na terminy. Na ten moment drugi weekend września jest nieco mocniej okupowany - dodatkowo ja w tym terminie nie mam fizycznie możliwości być (sobota oraz niedziela) - nie mam też żadnego wpływu na termin mojej nieobecności ani przeniesienia jej przyczyny - nie jest to zależne ode mnie. :(

Co do szkoły także jak wyżej wspomniałem - bywały zloty bliżej terminu 1 września i problemu nie było, @stiopa jak i @zielu mają przecież dzieci uczęszczające do szkół - także nie widzieli problemu w terminach które wrzuciliśmy do puli wyboru, żadne bezpośrednio nie koliduje z 1 a kolejne dni to zazwyczaj podstawowe lekcje organizacyjne (z tego co jeszcze pamiętam ;) )

Cały wątek jest otwarty, liczymy na wkład i dyskusję - prosimy wszystkich zainteresowanych wprost o wypowiedzenie się w tej kwestii.

W przypadku wielu zgłoszeń drugiego weekendu września - postaramy się znaleźć coś co będzie wtedy dostępne, ja pomogę w organizacji tak jak to było planowane od początku - po prostu na miejscu pod moją nieobecność są jeszcze 2 osoby które biorą na ten moment udział w organizacji.

Macie sugestię - piszcie i tyle, oby teraz a nie za pół roku bo na razie kiepski odzew.
0 x
KRIS16

Post autor: KRIS16 »

Count me in :)
Dla mnie termin nie jest problemem. Ale może to być ostatni zlot z d24tic pod maską :ugeek:
1 x
Volvo 940 sedan D24TIC 1996r
Instagram: madbrick1995
Awatar użytkownika
Maciek4530

KRIS16 pisze: 20 stycznia 2026, 20:44 Count me in :)
Dla mnie termin nie jest problemem. Ale może to być ostatni zlot z d24tic pod maską :ugeek:
Super! Nie mniej wybierz którąś z opcji jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś! :D
1 x
Awatar użytkownika
Maciek4530

Podbijam! Termin wydaje się przesądzony nie mniej wiele osób pewnie dalej nie zagłosowało - proszę o zrobienie tego teraz - czas jak wyżej wspomniałem do 31.01.2026r. (23:59 ;) )
0 x
ODPOWIEDZ