Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
...albo dzieciaki pieszo, a o 9 tylko autem po bułki. Też odpali 
0 x
Jest jakaś opcja wyciągnięcia kierownicy trochę w kierunku kierowcy? Lubię siedzieć dalej bo wysoki jestem ale kierownicę lubię mieć blisko a nie na taryfiarza jechać 

0 x
To nie mój, jeden sztrucel mi wystarczy. A pomysł masz fajny, nadal lepszy niż strumienica.
0 x
podstawowa matura z j.Polskiego, czytanie ze zrozumieniem....grzesiekosmos pisze:tutaj to trzeba do takiej zamiany tego człowieka co za wskaźnik chciał virgo
tutaj podobnie to wygląda
0 x
Czy klamki zewnętrzne w 240 różniły się czymś w wersjach kombi/sedan i rocznikowo?
0 x
Gabarytami nie. Jak już pisał JoeM tylko materiałem wykonaia rocznikowo.konradko pisze:Czy klamki zewnętrzne w 240 różniły się czymś w wersjach kombi/sedan i rocznikowo?
Poprawcie mnie. Wydaje mi się że w modelach 16X i 26X były klamki całe chromowane?
W normalnych wersjach czarna obwódka i chromowany pochwyt.
Wersje z końca produkcji były całe czarne.
0 x
Z tego co wiem klamki były takie same. Tylko wykończenie pochwytu się zmieniło. Chromowana ramka w 260 to aluminiowa nakładka.
0 x
RacjaJoeM pisze:Z tego co wiem klamki były takie same. Tylko wykończenie pochwytu się zmieniło. Chromowana ramka w 260 to aluminiowa nakładka.
0 x
Dzięki. A co do kierunkowskazów w przedlificie, były dwa kolory w USA, taki bursztynowy i zwykły pomarańcz? Bo oglądam sobie na aukcjach i wyglądają rożnie a wolałbym kupic dwa takie same.

I które powinienem kupic, na 2 czy 3 śrubki? Bo chyba różnią się tez ramką i sposobem mocowania.

I które powinienem kupic, na 2 czy 3 śrubki? Bo chyba różnią się tez ramką i sposobem mocowania.
0 x