Volvo 240 Turbo Evolution

Zaprezentuj swoją cegłę i aktualizuj na bieżąco swój temat
Awatar użytkownika
Mataj

Re: Volvo 240 Turbo Evolution

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Mataj »

U mnie po zamontowaniu rolety również ciszej. Było, nie było przelotówka nie należy do najcichszych na trasie ;)
0 x
Awatar użytkownika
kemizo

Post autor: kemizo »

Tak wygląda środek. Na razie bez audio i nie wiem czy będę je wkładał tu czy do Paździocha. Oczywiście komputery trzeba podwiesić pod deską :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
0 x
Awatar użytkownika
Mataj

Post autor: Mataj »

Ee no właśnie, kanapy nie ma, to nieruchawe (dosłownie i w przenośni) to Volvo jakieś ;-P ale i tak zdecydowanie lepiej!

Starannie wydziergane na Tapatalku.
0 x
Awatar użytkownika
kemizo

Niema nawet dwóch kanap bo wg dowodu jest to samochód 7 osobowy .
0 x
Awatar użytkownika
JoeM
Kontakt:

Post autor: JoeM »

Ale golas :D W środku musi być niezłe echo. Najważniejsze że dbasz o bestie bo wygląda na dopieszczoną.
0 x
Awatar użytkownika
Sinuspi

Post autor: Sinuspi »

kemizo pisze:Niestety sąsiedzi nie podzielają mojej radości ze stada gruzów na osiedlu :D :lol: 8-)
Ze wtrącę w wątek....widzę ze ta "choroba" popularna jest w mazowieckiem :twisted:

A widzę cegła fui fiu od czasu jak miałem szczęście się przejechać wygląda coraz bardziej :geek: evo
0 x
Kanciaste VOLVO - ZAWSZE w drodze.
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Awatar użytkownika
kemizo

JoeM pisze:Ale golas :D W środku musi być niezłe echo. Najważniejsze że dbasz o bestie bo wygląda na dopieszczoną.
Echa nie ma ale i tak jest opór głośno, a co do dbania to jak się coś zepsuje to się ciesze że mogę włożyć na to miejsce coś lepszego :D :lol:
Sinuspi pisze:
kemizo pisze:Niestety sąsiedzi nie podzielają mojej radości ze stada gruzów na osiedlu :D :lol: 8-)
Ze wtrącę w wątek....widzę ze ta "choroba" popularna jest w mazowieckiem :twisted:

A widzę cegła fui fiu od czasu jak miałem szczęście się przejechać wygląda coraz bardziej :geek: evo
Choroba jest zaawansowana a że dwuseta została autem weekendowym to będzie coraz bardziej bezsensownym pochłaniaczem benzyny :D
0 x
Awatar użytkownika
kemizo

Volvo dostało dziś półkanke Xado Vitaflush, następnie olej full syntetyk Gulf Racing 10w60 z filtrem a na końcu zaspawany most 3,73. Most zmieniłem w 4 godziny z ziemi przy pomocy 3 lewarków. Poprzednio zajęło mi to chyba dwa dni i straty zarówno psychiczne jak i fizyczne. Na koniec wrzuciłem na tył 15" Draco Kosmosa w kolorze morelowo-łososiowym :roll: z zimówkami które okazały się nie wiele węższe od moich 17". Na dystansie 35mm Draco z et 25 o dziwo nie przycierają choć Pan Wiesio coś tam pociąć w nadkolach. Wrażenia z jazdy na początku słabe ale trochę pojeździłem i oprócz piszczenia i przeskakiwania wewnętrznego koła przy wolnych manewrach jeździ się jednak fajne. Szybkie starty bardzo na plus, wcześniej koło się przeważnie uslizgiwało przy pełnym bucie, ald też zapina dopiero jak się jedno uślizgnie a tu od początku jest opór na oba koła i to czuć. Co do walenia boków to jak najbardziej da się, pomimo tego co Kaban insynuował :roll: :lol: choć jeszcze nie umiem specjalnie i dzisiejsze boki były bardzo chaotyczne. Jutro ma padać także może coś sobie popróbuje przy mniejszych prędkościach, inna sprawa że centrum w godzinach szczytu to nie jest dobre miejsce na naukę :lol:
Na koniec wrzucam zdjęcie oleju bo zauważyłem ze to modne wrzucić zdjęcie oleju a potem się kłócić że jest lepszy od innego albo nie :lol: :D 8-)
Obrazek
0 x
Awatar użytkownika
Kaban

Post autor: Kaban »

Na suchym asfalcie moim nie ma szans na boczura, moze to sie zmieni z manualem i ald...
0 x
.
potoczasty

Post autor: potoczasty »

Kaban pisze:Na suchym asfalcie moim nie ma szans na boczura, moze to sie zmieni z manualem i ald...
A mój jak złapie 3,5 tysia obrotów to zaczyna zrywać przyczepność, czyli na długim zakręcie potrafi slidem pojsc
0 x
ODPOWIEDZ