Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Jasne, tylko jak zrobię porządek z wyjętym silnikiem,dam na stół operacyjny drugi to zrobię zdjęcia i udostepnie.
0 x
- Maciek4530
Jakiego płynu "chodnikowego" użyć do D24 po kilku rundach demineralizowanej? Z greenbooka wyczytałem tylko "Type C coolant", ewentualnie "blue-green"... Szukam konkretu pokroju dedykowanego dla redkloców niebieskiego G11 - prosto i od ręki rozpisane 
0 x
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Jaka jest właściwa temperatura termostatu do B230FT eksploatowanym w naszych warunkach klimatycznych? 87 czy 92 stopnie?
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
- saabauto
- Kontakt:
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW

Ale lateralnie mało kto wie czemu i jaki gdzie
Oczywiście że ma to znaczenie lecz wiem, że "nie ma" też jest w użyciu
0 x
Kanciaste VOLVO - ZAWSZE w drodze.
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Na alledrogo pojawiaja się coraz to ciekawsze fanty do naszych cegieł, np takie oto skrzynie biegów:
https://allegro.pl/oferta/volvo-240-740 ... 6206954616
co to za zmota?
https://allegro.pl/oferta/volvo-240-740 ... 6206954616
co to za zmota?
0 x
Sam jestem ciekaw. Wystawiają się też na olx. I to już kolejna dziwna skrzynia u nich do rwd.
0 x
Poczytałem sobie w necie i wychodzi, że to skrzynia od tzw. A-traktora. Jeśli byliście kiedyś w Szwecji, być może rzuciły się wam w oczy wolno jadące auta z odblaskowym trójkątem zamontowanym z tyłu. To tzw. A-traktory, nazywane także EPA-traktorami, typowo szwedzki wynalazek, który ma długą, kilkudziesięcioletnią tradycję...
Jak ktoś kupi tę skrzynię i założy, może być nieco zdziwiony efektem
2 x
I wszystko w temacie. Już wiadomo skąd ciągnął wozy na części.
0 x