Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Panowie, gdzie znajdę nabity numer VIN na nadwoziu 965? Nigdzie znaleźć nie mogę.
0 x
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
analogowo pisze:Panowie, gdzie znajdę nabity numer VIN na nadwoziu 965? Nigdzie znaleźć nie mogę.

0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
heheszkidom?n pisze:analogowo pisze:Panowie, gdzie znajdę nabity numer VIN na nadwoziu 965? Nigdzie znaleźć nie mogę.
wracając do ad remu - numer jest nabity na prawym słupku B, o ile dobrze pamiętam.
1 x
The Saab 900: built like a Merc, safe as a Volvo and so much cooler than a BMW
Dzięki, instrukcję znalazłem, informację o tym, żeby szukać na słupku B (ale chyba lewym) też. Na razie nigdzie nie znalazłem, zaraz prześwietlę jeszcze prawy słupek B (zerknąłem wcześniej, ale nie widziałem, skupiłem się na lewym).
Gdyby ktoś z posiadaczy 965 był w stanie sprawdzić u siebie - będę wdzięczny.
EDYTA podpowiada, że znalazła. Rzeczywiście, jest na słupku B z prawej strony auta, słabo widoczny na pierwszy rzut okiem, stąd go nie widziałem. Dziękuję, baron!
Swoją drogą z VINu wychodzą mi straszne jaja w porównaniu ze stanem zastanym na aucie. Ale o tym już pewnie w prezentacji auta.
Gdyby ktoś z posiadaczy 965 był w stanie sprawdzić u siebie - będę wdzięczny.
EDYTA podpowiada, że znalazła. Rzeczywiście, jest na słupku B z prawej strony auta, słabo widoczny na pierwszy rzut okiem, stąd go nie widziałem. Dziękuję, baron!
Swoją drogą z VINu wychodzą mi straszne jaja w porównaniu ze stanem zastanym na aucie. Ale o tym już pewnie w prezentacji auta.
0 x
to podrzuć numer na privanalogowo pisze:Swoją drogą z VINu wychodzą mi straszne jaja w porównaniu ze stanem zastanym na aucie. Ale o tym już pewnie w prezentacji auta.
zobaczymy co mi wyjdzie.
0 x
The Saab 900: built like a Merc, safe as a Volvo and so much cooler than a BMW
Jakà chłodnice wody polecacie? Moja już zdechła i cieknie. 240 b230f+m47 1990r
0 x
Z tego co ostatnio przerabiałem temat to każda współczesna chłodnica wytrzyma 5 max 7 lat. Kupuj więc najtańszą jaką znajdziesz.zlyzuw pisze:Jakà chłodnice wody polecacie? Moja już zdechła i cieknie. 240 b230f+m47 1990r
0 x
Udało się kupić OEM chłodnice, na dodatek mosiężną wiec bardzo trwałą. :>endriugto pisze:Z tego co ostatnio przerabiałem temat to każda współczesna chłodnica wytrzyma 5 max 7 lat. Kupuj więc najtańszą jaką znajdziesz.zlyzuw pisze:Jakà chłodnice wody polecacie? Moja już zdechła i cieknie. 240 b230f+m47 1990r
0 x
Czy wszystkie maglownice ze wspomaganiem w serii 200 były jednakowe?
0 x
Gratulacje. Możesz spać spokojnie. Albo jeździćzlyzuw pisze:Udało się kupić OEM chłodnice, na dodatek mosiężną wiec bardzo trwałą. :>endriugto pisze:Z tego co ostatnio przerabiałem temat to każda współczesna chłodnica wytrzyma 5 max 7 lat. Kupuj więc najtańszą jaką znajdziesz.zlyzuw pisze:Jakà chłodnice wody polecacie? Moja już zdechła i cieknie. 240 b230f+m47 1990r
0 x