Volvo 245 DL AUTOMATIC 1980 r.
Re: Volvo 245 DL AUTOMATIC 1980 r.
Szaleństwo! Mam nadzieję że widzimy się dzisiaj na klasykach o 20 
0 x
- clarksontop
Pomacam na zlocie to sie wypowiem
Masz plan co dalej jak skończysz ten projekt?
0 x
Polecali zakup BMW, to się skusiłem
On się asymptotycznie zbliża do ideału.Mareek pisze:......,Masz plan co dalej jak skończysz ten projekt?
Ten projekt się nigdy nie skończy
0 x
Potem będzie spuszczanie się nad 740, zakładanie klimy i będzie trzeba kupić kolejne auto do jeżdżenia na co dzień:P
0 x
-
takijedenkuba
Takendriugto pisze:Potem będzie spuszczanie się nad 740, zakładanie klimy i będzie trzeba kupić kolejne auto do jeżdżenia na co dzień:P
Ja tu widzę zalążek poważnej kolekcji.
0 x
To nie do macania tylko do oglądaniaMareek pisze:Pomacam na zlocie to się wypowiem![]()
Zacznę od początkuMareek pisze: Masz plan co dalej jak skończysz ten projekt?
Halogeny generalnie bardzo spoko. Długo szukałem i te mi leżały wizualnie bardziej niż Hella, Bosch i Cibie. Mając na uwadze obecny front i wychodząc w daleką przyszłość, USA. No i też cena wpłynęła na wybór. Kupiłem dwa komplety. Używaną parę przeciwmgielnych z żółtymi odbłysnikami pod zderzak za 25 funtów (dostawa free) i parę nowych halogenów drogowych za 30 funtów z przesyłką. Po co drugi komplet? Marzy mi się dłuższa wyprawa. Jak będzie mi dane to druga para poleci na bagażnik na zasadzie instalacji tymczasowej.
A na starość łoś zmieni się na bardziej elegancką sztukę. Felgi corony (mam), bagażnik USA pierwszy model (jest), maska (jest) i front USA (brak)

1 x