Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Zobacz jeszcze miernikiem czy przypadkiem regulator napięcia w altku nie dokonał żywota 
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
Na pewno jest tu ktoś kto ma snow caps i nie ma do nich klipsów montażowych jak ja.
Jest jakiś patent jak to bez nich zamontować żeby nie odfrunęło i żeby nikt ich nie przygarnął?
Drugie szybkie pytanie: Zawsze podobały mi się skórzane i perforowane owijki na kierownicę. Bawił się ktoś w coś takiego? Chciałbym założyć. Pewnie rowerowe będą się sprawdzały ale pytanie czy komplet rowerowy wystarczy na całe koło kierownicy. Może ktoś ma założone takie udogodnienie i poczęstuje mnie zdjęciem.
Z góry dziękuję!
Jest jakiś patent jak to bez nich zamontować żeby nie odfrunęło i żeby nikt ich nie przygarnął?
Drugie szybkie pytanie: Zawsze podobały mi się skórzane i perforowane owijki na kierownicę. Bawił się ktoś w coś takiego? Chciałbym założyć. Pewnie rowerowe będą się sprawdzały ale pytanie czy komplet rowerowy wystarczy na całe koło kierownicy. Może ktoś ma założone takie udogodnienie i poczęstuje mnie zdjęciem.
Z góry dziękuję!
0 x
Snowcap większość montuje na trytki, nie rzuca się w oczy i raczej nie odpadnie.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
0 x
Ładuje 13,8V w sposób stały, utrzymuje się przy włączonych kilku odbiornikach, nie ma żadnych skoków.dom?n pisze:Zobacz jeszcze miernikiem czy przypadkiem regulator napięcia w altku nie dokonał żywota
Dziwi mnie tylko to w kontekście dwóch wskaźników na desce (poza wskaźnikiem temperatury skacze też obrotomierz) i na zimnym mam problemy z obrotami (silnik przygasa). :/
0 x
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Oryginalne zaczepy i tak są upierdliwe bo powyżej 100km/h i wietrze od przodu snowcapy strasznie hałasują. Poza tym zawsze myślę jak będę ryczał po tym jak mi któryś odpadnieendriugto pisze:Na pewno jest tu ktoś kto ma snow caps i nie ma do nich klipsów montażowych jak ja.
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
Racja na razie nie montujędom?n pisze:Oryginalne zaczepy i tak są upierdliwe bo powyżej 100km/h i wietrze od przodu snowcapy strasznie hałasują. Poza tym zawsze myślę jak będę ryczał po tym jak mi któryś odpadnieendriugto pisze:Na pewno jest tu ktoś kto ma snow caps i nie ma do nich klipsów montażowych jak ja.
0 x
Problem solved!
Po zamontowaniu kamerki w samochodzie i konsultacji z Mateuszem okazuje się, że po prostu wtyczka czujnika najprawdopodobniej mi dobrze nie styka. Spróbuję oczyścić i pójść tym tropem, ale wstępne macanie daje obiecujące efekty.
Starannie wydziergane na Tapatalku.
Po zamontowaniu kamerki w samochodzie i konsultacji z Mateuszem okazuje się, że po prostu wtyczka czujnika najprawdopodobniej mi dobrze nie styka. Spróbuję oczyścić i pójść tym tropem, ale wstępne macanie daje obiecujące efekty.
Starannie wydziergane na Tapatalku.
0 x
pytanie , zamki w masce w 7xx są takie same ? tj . lewy z prawym
0 x
Po lewej stronie pod maską jest dwupinowa wtyczka z kablem zielonym i brązowym. Co za licho? Pamiętam, że była wpięta, ale gdzie nie mam pojęcia.
0 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
Szyberdach zamykałem. Coś przeskoczyło przekosiło i lewa strona się nie domyka. Jak się do tego zabrać?
0 x