Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
U mnie to samo, jak za dużo i za szybko wleję to sobie wesoło plyn tym wężykiem ucieka 
0 x
Cieknie mi miedzy zbiorniczkiem płynu hamulcowego a pompą. Czy zestaw z poniższej aukcji załatwi sprawę?
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5963417934
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5963417934
0 x
Te dwie po prawej stronie powinny ogarnąć.
0 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
Czy rozbiórka pompy i wymiana pozostałych uszczelnień to jakieś super skomplikowane zadanie? Dam radę zrobić to w garażu sam z podstawowymi narzędziami?
0 x
Tak. Dodatkowo zaopatrz się w olejek rycynowy, który ułatwi wciskanie uszczelniaczy na oś pompy.
0 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
Ja używałem po prostu płynu hamulcowego żeby łatwiej weszły na swoje miejsce. O ile uszczelnienia wymienisz sam, to do odpowietrzania układu druga osoba jest bardzo przydatna.
0 x
Dzięki za info. Zamówię uszczelnienia w tym tygodniu to może w weekend wymontuje pompę.
0 x
mamy tu kogoś kto bawi się w piaskowanie i za rozsądne pieniądze zająłby się zaciskami?
Mam też potrzebę pospawania małej pierdoły z aluminium - ktoś coś?
Mam też potrzebę pospawania małej pierdoły z aluminium - ktoś coś?
0 x
Jakie maksymalne dystanse nie przykręcane do piasty można założyć do serii 200 nie zmieniając szpilek?
0 x
-
grzesiekosmos
Dzisiaj w moim polonezie udało się ogarnąć mechanizm wycieraczki z tyłu wszysto ładnie pięknie i teraz nie działa mi 3 stop i pozostałe w lampach też nie ocb ? co mógł kemizo zepsuć ? 
0 x