O proszę, już 200zł.
Tu nie ma kompromisów, albo będzie tanio albo dobrze. Sklejenie na silikon może się udać, ale nie musi, a wtedy wracamy do punktu wyjścia. Drogo, ale ja jednak zostałbym przy oryginale.
Jakimś rozwiązaniem może być poszukanie odpowiednika u konkurencji, ale tutaj nie mam żadnego doświadczenia i nie wiem, czy da się coś znaleźć, trzeba pytać.
Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
szybkie pytanko , wpadł mi gołąb w grila w przedlifcie i sie w sumie grill rozsypał
znalazłem ładny tyle że nie wiem czy to polift czy przedlift , ma numery 81-655-2 , 81-655-1 i znaczki canada
da sie to gdzieś sprawdzić ?
znalazłem ładny tyle że nie wiem czy to polift czy przedlift , ma numery 81-655-2 , 81-655-1 i znaczki canada
0 x
Gołąb z grilla - a fujjknefel pisze:szybkie pytanko , wpadł mi gołąb w grila w przedlifcie i sie w sumie grill rozsypał
PS
ten nr wskazuje MK I ale też szukam info czy MK I pasi do MKII i z 94X do MK II
-> 1369616 to do MK II zwykły 1369619 turbo czarny ; z chromem 3518656 czyli
http://www.volvopartswebstore.com/showA ... ct=1142469
0 x
Kanciaste VOLVO - ZAWSZE w drodze.
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
ten mój co Ci zdjęcia posłałem był w 744 mk2 i ponoć pasuje do 9xx i 760 mk2 ale łba to se nie dam odciąć , czym bym domowników straszył 
0 x
knefel pisze:ten mój co Ci zdjęcia posłałem był w 744 mk2 i ponoć pasuje do 9xx i 760 mk2 ale łba to se nie dam odciąć , czym bym domowników straszył
0 x
Kanciaste VOLVO - ZAWSZE w drodze.
Halogeny nie działają mi, żarówki jak i bezpieczniki są całe. Mierzyłem miernikiem i na prawym nie mam napięcia, a na lewym mam na minusie 11-12 V. Ktoś pomoże?
0 x
740 Turbo B200ET
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Wiem na pewno że od napisania tego samego posta w dwóch miejscach nie będziesz mieć dwa razy więcej odpowiedzi.Dudes pisze:Halogeny nie działają mi, żarówki jak i bezpieczniki są całe. Mierzyłem miernikiem i na prawym nie mam napięcia, a na lewym mam na minusie 11-12 V. Ktoś pomoże?
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
Znalazłem przekaźnik, wyjąłem i prawy halogen nie miał napięcia, włożyłem i napięcie się pojawiło, ale tylko na prawym, na lewym halogenie w ogóle nie ma napięcia...Dudes pisze:Halogeny nie działają mi, żarówki jak i bezpieczniki są całe. Mierzyłem miernikiem i na prawym nie mam napięcia, a na lewym mam na minusie 11-12 V. Ktoś pomoże?
0 x
740 Turbo B200ET
Czy da się wsadzić klimatyzację z 940 po 95r do 740 przedlift? Chodzi głównie o nagrzewnicę i panel sterujący. Bo to co pod maską za wiele się nie różni 
0 x
Jestem odcięty od vadisa i z internetem o zasięgu edge, gdzie ledwo ten post mogę wysłać
a potrzebuję nr oe lub wymiary uszczelniacza na wyjściu na wał w skrzyni M47 (nie pamiętam kiedy się typy skrzyni zmieniły I na II i czy mają inne uszczelniacze, ale moja jest z 88r). Pytanie pomocnicze: czy dobrze pamiętam, że flansza która wychodzi ze skrzyni jest przykręcona nakrętką 32mm 
0 x
2x 480,744 USA Turbo,744 USA,850 T-5R,245 USA D24T+IC+, 945, 2x 440, 855 eR, V70 heico