Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Ciężko coś znaleźć na ten temat ale zakładając że ma taki sam bak jak s90 to ma 80 litrów. To straszny ból ale najlepiej zatankować do pełna i rozwiać tym sposobem wszelkie wątpliwości. 
0 x
Pany pytanie mam bo zagadka jest ciężka.
Wóz zdrowy,pompy paliwa działają, przekaźnik paliwa sprawny, wiązka nowa, itd.
Akcja:
Odpalam wóz od strzała (stał dwa dni pod domem), radio gra jak trzeba, jadę 3km, gaszę.
Wracam po godzinie. Odpalam od strzała, jadę 5km, gaszę.
Wracam za godzinę. Wóz nie chce zapalić, kręci, kręci i nic. Z minutę kręcę, nie gada, ni du du.
Zerkam na radio, a tam świeci się CODE. Kręcę dalej. Po chwili wóz zapala.
Wciskam kod do radia i jadę do domu. Po domem zapala 5 razy pod rząd bez zająknięcia. Idę do domu.
Włączam kompa. Piszę tego posta na forum i pytam co jest ku#wa grane?
Akcja:
Odpalam wóz od strzała (stał dwa dni pod domem), radio gra jak trzeba, jadę 3km, gaszę.
Wracam za godzinę. Wóz nie chce zapalić, kręci, kręci i nic. Z minutę kręcę, nie gada, ni du du.
Wciskam kod do radia i jadę do domu. Po domem zapala 5 razy pod rząd bez zająknięcia. Idę do domu.
0 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
-
takijedenkuba
Nie lubi cię.wujek pisze:Pany pytanie mam bo zagadka jest ciężka
Sprzedajesz go.
Przesiadasz się na rower i komunikację miejską
0 x
takijedenkuba pisze:Nie lubi cię.wujek pisze:Pany pytanie mam bo zagadka jest ciężka
Sprzedajesz go.
Przesiadasz się na rower i komunikację miejską
Chyba Ty
0 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
sprawdzałeś cokolwiek w momencie gdy nie chciał zapalić ? iskra? paliwo ?wujek pisze:Pany pytanie mam bo zagadka jest ciężka.
Akcja:
skoro radio zapytało o code to albo masz koniec akumulatora (ale skoro nie piszesz o odpalaniu z kabli to stawiam ze to nie to) albo jest jakieś spięcie na instalacji. zacząłbym od kostki stacyjki. jak znów będziesz miał sytuację że nie chce zapalić zobacz czy jest iskra i posłuchaj czy pompa paliwa ładuje
0 x
Prześwietlę właśnie chyba instalację i kostkę stacyjki. Thx.nckpol pisze:sprawdzałeś cokolwiek w momencie gdy nie chciał zapalić ? iskra? paliwo ?wujek pisze:Pany pytanie mam bo zagadka jest ciężka.
Akcja:
skoro radio zapytało o code to albo masz koniec akumulatora (ale skoro nie piszesz o odpalaniu z kabli to stawiam ze to nie to) albo jest jakieś spięcie na instalacji. zacząłbym od kostki stacyjki. jak znów będziesz miał sytuację że nie chce zapalić zobacz czy jest iskra i posłuchaj czy pompa paliwa ładuje
0 x
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
A może wóz się buntuje przeciwko jeździe na takich beznadziejnie krótkich odcinkach? Ponoć te auta mają duszę, to humory pewnie też mają 
0 x
Polecali zakup BMW, to się skusiłem
Co ja poradzę że na wsi mieszkam i wszędzie blisko 
0 x
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
Problem jest
skrzynia AW71 z lockupem, bardzo wysoko zmienia biegi na wyższe, w okolicach 5000obr. , wymusić zmiane przy niższych obrotach można tylko puszczając zupełnie gaz. Ponowne położenie nogi na pedale 0,5 cm już zrzuca. Jadąc ostro zmienia, nie szarpie, nie wydaje żadnych dzwięków, oliwa czerwoniutka. Motor 230FTX. Nie da się autem prawie jezdzić, no chyba że z nogą w podłodze, ale wtedy strach zagląda w oczy.
Aha skrzynia zdaje się nie reagować na regulacje linką. nawet przy max naciągu linka jest dośc lużna między pancerzem a kółkiem.
Nigdy nie miałem styczności wczesniej z Aisinem, słyszałem tylko że są o kant d.. rozbić, dobrze słyszałem ?
Kolejna sprawa ewentualnuy swap skrzyni, leży wolne m47, ze sprzęgłem i kołem zamachowym z b230F czy to do turbiszona jest P&P ??
Aha skrzynia zdaje się nie reagować na regulacje linką. nawet przy max naciągu linka jest dośc lużna między pancerzem a kółkiem.
Nigdy nie miałem styczności wczesniej z Aisinem, słyszałem tylko że są o kant d.. rozbić, dobrze słyszałem ?
Kolejna sprawa ewentualnuy swap skrzyni, leży wolne m47, ze sprzęgłem i kołem zamachowym z b230F czy to do turbiszona jest P&P ??
0 x
Jak do kogoś nie doszła odpowiedz na PW tzn. że wpisałem ją ponownie w pole "dodaj odborcę"
Nie wiem czemu to robię

Nie wiem czemu to robię