A czy jest różnica między sprężynami Saloon a Estate? Saloon to jest 242?sambo pisze:Kosztowały 187,79 EUR w Skandix.de - chwilowo niedostępne
Mam w moim turbo od 5 lat i jest git. Z drugiej strony nigdy nie testowalem innych
Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
0 x
Saloon = sedan, Estate = kombikonradko pisze:A czy jest różnica między sprężynami Saloon a Estate? Saloon to jest 242?sambo pisze:Kosztowały 187,79 EUR w Skandix.de - chwilowo niedostępne
Mam w moim turbo od 5 lat i jest git. Z drugiej strony nigdy nie testowalem innych
0 x
Jakie elementy eksploatacyjne mostu w 240 należy wymienić, jaki olej lać i ile?
0 x
tu podobno warto: www.pospring.plkonradko pisze:Ile kosztują nowe Lesjofors -40mm do 240 i czy warto?
0 x
jak to jest z kupnem fury na graty?
tzn. kupuję, wyciągam co mi potrzeba (np. silnik, wnętrze ; ) ) i co dalej z pozostałością się robi?
założenie jest takie, że dawca jest zarejestrowany i ubezpieczony, ale po wywlwczeniu gratów już nigdzie nie pojedzie i waży dużo mniej. z tego co wiem, na złomowisku jest dopłata za brakujący kg., ale pewnie mozna się "dogadać" : ) jak postępują zawodowcy?
tzn. kupuję, wyciągam co mi potrzeba (np. silnik, wnętrze ; ) ) i co dalej z pozostałością się robi?
założenie jest takie, że dawca jest zarejestrowany i ubezpieczony, ale po wywlwczeniu gratów już nigdzie nie pojedzie i waży dużo mniej. z tego co wiem, na złomowisku jest dopłata za brakujący kg., ale pewnie mozna się "dogadać" : ) jak postępują zawodowcy?
0 x
może to być przekaźnik pod overdrivefonderal pisze:W okolicy bezpieczników jest tylko to:
a żadne z tych urządzeń nie jest podłączane do kostki jak na zdjęciu...
Może to jakiś ekstra ficzer typu właśnie pasy z tyłu, ale nie doszedłem co to może być.
A skojarzyło mi się z pasami, bo tylko do brzęczyka od pasów dochodzą na raz wszystkie przewody o kolorach ze zdjęcia.
0 x
w '78JoeM pisze:może to być przekaźnik pod overdrivefonderal pisze:W okolicy bezpieczników jest tylko to:
Może to jakiś ekstra ficzer typu właśnie pasy z tyłu, ale nie doszedłem co to może być.
A skojarzyło mi się z pasami, bo tylko do brzęczyka od pasów dochodzą na raz wszystkie przewody o kolorach ze zdjęcia.
0 x
Kanciaste VOLVO - ZAWSZE w drodze.
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Mój jest z 80 roku, a wtedy już raczej były. Nie pamiętam ale chyba od 79 roku wychodziły te skrzynie.Sinuspi pisze:w '78JoeM pisze:może to być przekaźnik pod overdrivefonderal pisze:W okolicy bezpieczników jest tylko to:
A skojarzyło mi się z pasami, bo tylko do brzęczyka od pasów dochodzą na raz wszystkie przewody o kolorach ze zdjęcia.raczej za wcześnie...
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
0 x