Ale nie marudź
Od 850tki w razie "w" też pasuje.
Jak w 2019 kupowałem swojego, to w CH był dokładnie identyczny wóz. Różnił się tym, że nie miał ACC i miał czarną ramkę grilla, a reszta była identyko. Potem okazało się, że nie miał MFK od paru lat i raczej nie dałoby sie od ręki wsiąść i dojechać nim do chaty po zakupie, więc zmiękłem i wybrałem tego krajowego. Coś mi się wydaje, że to jest wciąż ten sam egzemplarz
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
Dokładnie Dominiku, wiem o którym egzemplarzu mówisz ale porównując go z podlinkowanym - ten wcześniejszy bordzioch był zapuszczony wizualnie a lakier bezbarwny to już jak blondyna w Juracie.dom?n pisze:Jak w 2019 kupowałem swojego, to w CH był dokładnie identyczny wóz. Różnił się tym, że nie miał ACC i miał czarną ramkę grilla, a reszta była identyko. Potem okazało się, że nie miał MFK od paru lat i raczej nie dałoby sie od ręki wsiąść i dojechać nim do chaty po zakupie, więc zmiękłem i wybrałem tego krajowego. Coś mi się wydaje, że to jest wciąż ten sam egzemplarz

re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW