wszystkie moje Volvo
Re: wszystkie moje Volvo
Pytanko do do kierownicy Le-mans. Z tego co wiem, fabrycznie była dedykowana do 760/960 w zestawie z krótką nabą.
Udało Ci się zdobyć krótką nabę do 740, czy po prostu masz użytą długą nabę i kierownicę bliżej ciała o jakieś 5-8cm?
0 x
Sambo czy pompy wody OEM czy Skandixowe i do silników '95 ?
0 x
Kanciaste VOLVO - ZAWSZE w drodze.
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
cześć,
sprawa ma sie jakos tak:
pv-ki amazony i inne są w fazie negocjacji i nie wiem co z tego wyjdzie.
Części , które widziałem to głownie skandix i może 10% ori.
Do 19 listopada niewiele się wydarzy bo jestem w delegacji i nie mam kontaktu z właścicielem tego pierdol**ka.
Kierownica le mans w 745 była już jak kupiłem auto. Odległość kierownicy od deski to ok 20 cm. Nie znam sie na nabach , ale chetnie sie dowiem czegos o nich.
a w weekend sierżant doczekał się , jak przystało na Amerykanina , tempomatu.
Montaż P&P. Wszystkie złącza , śrubki i przewody przygotowane. Chapeau bas dla ówczesnych inżynierów volvo.

sambo
sprawa ma sie jakos tak:
pv-ki amazony i inne są w fazie negocjacji i nie wiem co z tego wyjdzie.
Części , które widziałem to głownie skandix i może 10% ori.
Do 19 listopada niewiele się wydarzy bo jestem w delegacji i nie mam kontaktu z właścicielem tego pierdol**ka.
Kierownica le mans w 745 była już jak kupiłem auto. Odległość kierownicy od deski to ok 20 cm. Nie znam sie na nabach , ale chetnie sie dowiem czegos o nich.
a w weekend sierżant doczekał się , jak przystało na Amerykanina , tempomatu.
Montaż P&P. Wszystkie złącza , śrubki i przewody przygotowane. Chapeau bas dla ówczesnych inżynierów volvo.

sambo
0 x
Oryginalna naba do Le-Mans nie wystaje nic z tyłu kierownicy. Kierownica jest bezpośrednio przy osłonie kolumny, naba jest niewidoczna.sambo pisze:
sambo
Wiem że takie naby występowały do 960/760. Miałem kiedyś Le-Mansa w 740 i założyłem długą nabę. Było kiepsko, bo ciężko włączało się kierunkowskazy itp...
0 x
- clarksontop
o coś o sierżancie:) przydaje się tempomat w podróży zwłaszcza przy Twoich trasach
jakbyś gdzieś widział jeszcze komplet w dobrych pieniądzach to daj znać
jakbyś gdzieś widział jeszcze komplet w dobrych pieniądzach to daj znać
0 x
Korzystając z wolnego podnośnika, w sobotę przeprowadziłem niewielki upgrejd mojego zimowozu. Fotostory poniżej:

zamiast 10 letnich zimowek na stalowych 15" => kleber quadraxer2 + Hydra 16"

iPd stabilazator + sprezyny HD

rozporka z 940 turbo

iPd stabilizator przod

no i wyszlo VOLVO 745XC

sambo

zamiast 10 letnich zimowek na stalowych 15" => kleber quadraxer2 + Hydra 16"

iPd stabilazator + sprezyny HD

rozporka z 940 turbo

iPd stabilizator przod

no i wyszlo VOLVO 745XC

sambo
1 x
Na zimę jak znalazł. Najważniejsze że stoi równo.
Daj namiary na takie stabilizatory
Daj namiary na takie stabilizatory
0 x
Zestaw marzenie. Zazdroszczę Sambo. Chyba kiedyś podstawie moją 700 na twój parking. Może nie zauważysz różnicy i coś u mnie zainstalujesz
Endriu,
https://www.ipdusa.com/products/4858/10 ... gon-models

Endriu,
https://www.ipdusa.com/products/4858/10 ... gon-models

0 x