Ale za to ucieszyło mnie znalezisko wtyczki do trzeciego stopu. Sprawdziłem, nawet działa. Wspaniale, już myślałem żę będę prowadzić kable od samego pedału hamulca, tak jak trzeba było w 240.

re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
próbowałeś ruszać rygiel?dom?n pisze:Jak można regulować zamykanie się klapy? Nie chce się idealnie domknąć bez popchnięcia w ostatnim etapie, domyka się tylko na pół ząbka.
a dało się nie mieć instalacji pod głośniki w 940?gruszka2 pisze:Ja też byłem mile zaskoczony gdy w Czerwonym Knudsenie znalazłem wtyczkę stopu. Ale wisienką na torcie były przewody do głośników w tylnich drzwiach.
U mnie nie było dziur w drzwiach, ale wtyczki były. Wygląda na to, że to część fabrycznej wiązki.baron pisze:a dało się nie mieć instalacji pod głośniki w 940?gruszka2 pisze:Ja też byłem mile zaskoczony gdy w Czerwonym Knudsenie znalazłem wtyczkę stopu. Ale wisienką na torcie były przewody do głośników w tylnich drzwiach.
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
no o tym mówiędom?n pisze:U mnie nie było dziur w drzwiach, ale wtyczki były. Wygląda na to, że to część fabrycznej wiązki.baron pisze:a dało się nie mieć instalacji pod głośniki w 940?gruszka2 pisze:Ja też byłem mile zaskoczony gdy w Czerwonym Knudsenie znalazłem wtyczkę stopu. Ale wisienką na torcie były przewody do głośników w tylnich drzwiach.

poza świrami od tych autdom?n pisze: Według mnie nikt nigdy nie zauważy że coś tu jest nie tak