A jedna na pewno jesttakijedenkuba pisze:Cześć Jaro![]()
A tan na marginesie to czekam na pierwszą kobietę na forum.
VolvoRWD.pl - tu się witamy :)
- Volvo 745 turbo
Re: VolvoRWD.pl - tu się witamy :)
0 x
Jest 745 87' B230FT USA
- Volvo744GLT
Faktycznie... gdy do Ciebie dzwoniłem, odebrała jakaś KobietaVolvo 745 turbo pisze:A jedna na pewno jesttakijedenkuba pisze:Cześć Jaro![]()
0 x
- Volvo 745 turbo
Jurek, ja nie jestem kobietąVolvo744GLT pisze:Faktycznie... gdy do Ciebie dzwoniłem, odebrała jakaś KobietaVolvo 745 turbo pisze:A jedna na pewno jesttakijedenkuba pisze:Cześć Jaro![]()
0 x
Jest 745 87' B230FT USA
- Volvo744GLT
-
takijedenkuba
Czołem wspólny zdobywco Toru KielceJaro_JB pisze:Witam wszystkich ! W końcu i tu trafiłem
0 x
Brus, może powtórka w tym roku ?Brus pisze:Czołem wspólny zdobywco Toru KielceJaro_JB pisze:Witam wszystkich ! W końcu i tu trafiłem!
0 x
Plan jest taki, żeby zaliczyć co najmniej Puchar Capri jeśli chodzi o ściganie w Kielcach.Jaro_JB pisze:Brus, może powtórka w tym roku ?
Jeśli uda się spełnić plan minimum to widzimy się najpóźniej pierwszego sierpnia 2015
0 x
No to pora aby i ja się przedstawił. Tomek, obecnie mieszkam w Otwocku. Klocka posiadam od 2003 roku a jest to V740 w kombi z pociesznym silnikiem B200E (tak, w(y)trysk mechaniczny), któremu to czas jakiś temu się padło. Stoi w garażu i czeka na lepsze czasy. Ale mam nadzieję, że wróci na drogi. Jak przejrzę domowe archiwum fotek to coś wybiorę i Wam zaprezentuję. Pozdrawiam forumowiczów
0 x