Volvo 240 Turbo Evolution
Re: Volvo 240 Turbo Evolution
Widze ze dizajnerskie pokrowce przywdziales i wrociles do ori kierownicy xDD
0 x
Na dwa dni, taki był wymóg. Kierownice miałem ale fotele popsułem żeby założyć obecne wiec ktoś z ekipy pojechał do Radomia i przywiózł mi komplet siedzeń z tylną kanapąKrzem pisze:Widze ze dizajnerskie pokrowce przywdziales i wrociles do ori kierownicy xDD
0 x
Że tak zapytam, gdzie zdjęcia na 60mm?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
0 x
Chętnie zwróceNorbi pisze:ha czyli to fotele ode mnie grały w tej reklamie he he he
0 x
Wczoraj pojechaliśmy z Grześkiem na ładne zdjęcia do galerii handlowej ale nie dość że nie umyliśmy samochodów to jeszcze nie naładowałem baterii w aparacie, także są zdjęcia brudnego samochodu na stacji. Zestaw 60mm tył i 35mm przód, mogłoby być więcej szczególnie z przodu. Koła prysnąłem w czarny połysk i jak są czasem czyste nawet wyglądają. Denerwuje mnie że ten sztywny most w stosunku do przednich kół wygląda jak by był w pozytywie - jak nie załadowana tatra

0 x
Deklarowałeś że nie znosisz chromu, wiec kolor tych felg był kwestią czasu. Konsekwentnie pozbywasz się wszystkiego co bliskie chromom. Pozostały już chyba tylko rozetki zamków drzwiowych i wydech
Czerwień z tą czernią fajnie wygląda. Również na kołach. Nie wiem dlaczego ale mam znowu tak jak u Kuby po zmianach frontu. Pierwsza wersja bardziej mi leżała. U ciebie mam na myśli felgi. Mega mi one grały z waszymi autami, u ciebie i u Grześka w ciemno-złotej wersji.

Czerwień z tą czernią fajnie wygląda. Również na kołach. Nie wiem dlaczego ale mam znowu tak jak u Kuby po zmianach frontu. Pierwsza wersja bardziej mi leżała. U ciebie mam na myśli felgi. Mega mi one grały z waszymi autami, u ciebie i u Grześka w ciemno-złotej wersji.

0 x
Fajne foty, takie podjeżdżające turbobricksem
Wrzucam na fanpage.
0 x
Polecali zakup BMW, to się skusiłem
Tethysy to bardzo fajne koła ale po ponad dwóch latach jakoś mi się opatrzyły, poza tym obecne mają przyjemniejsze parametry (są szersze i maja lepsze et) i też są fajne, kwestia gustu. Na pewno nie zostaną na zawsze, ale narazie muszą jeszcze trochę pojeździć bo w kolejce są ważniejsze rzeczy
.

W końcu to turbo brickMareek pisze:Fajne foty, takie podjeżdżające turbobricksemWrzucam na fanpage.
0 x