ciekaw jestem jak to gania z tym silnikiem - 6 biegów - zazdrość !!
945 volvo bmw
Re: 945 volvo bmw
mój błąd - biała 9seta z identycznym swapem był na sprzedanie w Szczecinie 
0 x
Re: Odp: 945 volvo bmw
Już się nie lubimy.grzesiekosmos pisze:Jak dla mnie najładniejsza 900 z tego forum.
Wysłane z telefonu.
0 x
.
- clarksontop
o fajnie, że wrzuciłeś na forum:)
najlepsze jest to, że na żywo ten silnik wygląda jakby był tam fabrycznie od zawsze
najlepsze jest to, że na żywo ten silnik wygląda jakby był tam fabrycznie od zawsze
0 x
- clarksontop
a właśnie gdzie robiłeś renowację felg?albin pisze: -zawieszenie przód pomalowane proszkowo całe na poliuretanach
-felgi BBS Multi-X po renowacji
0 x
Felgi robiłem tu: https://www.google.pl/maps/place/Konrad ... 7e1c6fc295
Dużo osób polecało gościa, kiedyś podobno miał lepsze ceny niż obecnie ale robi profi robotę, moim zdaniem warto dopłacić do interesu ok 100 zł i mieć felgi tip top aha i trzeba sie przygotować na tydzień czekania
Dużo osób polecało gościa, kiedyś podobno miał lepsze ceny niż obecnie ale robi profi robotę, moim zdaniem warto dopłacić do interesu ok 100 zł i mieć felgi tip top aha i trzeba sie przygotować na tydzień czekania
0 x
Część, napisałbyś kilka słów o tym swapie, myślę że to jakieś cenne aczkolwiek może nie tajne informacje
jak sobie poradziłeś z belką, poduszkami, łapami silnika, zawieszeniem skrzyni(grzebałeś coś tunel), wałem
Podziel się dla potomnych, taki swap wydaje się fajnym rozwiązaniem
ps. ładna fura
Podziel się dla potomnych, taki swap wydaje się fajnym rozwiązaniem
ps. ładna fura
0 x
Jak do kogoś nie doszła odpowiedz na PW tzn. że wpisałem ją ponownie w pole "dodaj odborcę"
Nie wiem czemu to robię

Nie wiem czemu to robię
-
potoczasty
fajne połączanie
silnik jest idealny do dalszej modyfikacji , można by spokojnie wrzucić turbo bo wszystko wytrzyma! Fajny projekt!
0 x
Volvo jest o tyle wdzięczną furą, że jest od groma miejsca, i v8 wsadzają w podobny sposób na oryginalnej ławie, ławę widać dokładnie na fotkach co i jak, podpora skrzyni volvo, łapy, poduchy zostały z bmw, wał hybryda, z jednej strony ma pasować do bmw a z drugiej do volvo. Na yt są filmy step by step jak zrobić swapa np. w 200 na v8 z cheviego 
Jakby ktoś robił coś podobnego to warto rozgryźć temat tylnego mostu aby wsadzić z bmw, wtedy nie trzeba szukać ald, która jak widzę jest w cenie, tylko można przebierać w szperach z bmw w rozsądnych pieniądzach
Teraz ja mam pytanie, czy ktoś tu z obecnych rozbierał ald i ucinał odważnik? Do jakiej prędkości wtedy spina dyfer?
Jakby ktoś robił coś podobnego to warto rozgryźć temat tylnego mostu aby wsadzić z bmw, wtedy nie trzeba szukać ald, która jak widzę jest w cenie, tylko można przebierać w szperach z bmw w rozsądnych pieniądzach
Teraz ja mam pytanie, czy ktoś tu z obecnych rozbierał ald i ucinał odważnik? Do jakiej prędkości wtedy spina dyfer?
0 x
Ja i to calkiem niedawno. Nie rob tego, chyba ze potrzebujesz wyjezdzac tylko ze sniegu.
Wysłane z telefonu.
Wysłane z telefonu.
0 x
.