Łosia najpierw zarejestruje. Dam do przejrzenia mechanikowi. Naprawie szyberdach bo jedna strona opadła. I tyle. Nie robię póki co żadnego detailingu. Może na wiosnę. Musze stanąć na nogi.
Samochodem będę jeździł cały rok. Kupiłem go bo od dłuższego czasu szukałem oryginalnego turbo kombi z 230FT. Co prawda miało być przedliftowe ale przestałem się łudzić. Na ładnego przedlifta mój budżet był zdecydowanie za mały. Mam tu na myśli rynek zachodni bo w Polsce w ogóle nie widziałem ogłoszeń takiego modelu, więc trudno mi się odnieść. Może słabo szukałem, a i też ograniczały mnie moje oczekiwania. Miał być bardzo zdrowy, fabryczne turbo, bez haka, klima albo szyberdach, najlepiej w graficie i w półskórze. Z mojego doświadczenia wiem że w oryginalnych turbo kombi z serii 700 nie można przebierać. Tym bardziej jestem zadowolony bo w niedziele sprzedałem moje poprzednie codzienne auto,a już we wtorek udało mi się kupić przyzwoitą vołowinę która spełnia moje wszystkie podstawowe kryteria.
Moje pierwsze i drugie zdjęcie to starszy typ. Na Twojej fotce powyżej jest nowszy panel. Ogólnie, starsze panele były z suwakami, a nowsze na trzech pokrętłach.