Volvo 240 Turbo Evolution
Re: Volvo 240 Turbo Evolution
Rafies, wygrałeś dzisiaj internet

0 x
Polecali zakup BMW, to się skusiłem
-
takijedenkuba
Przerzucałem po kanałach i mignęło mi coś czerwonego o znajomym kształcie, pierwsza myśl gdzieś to już widziałem 
0 x
Dwuseta dostała nowe (zregenerowane) sprzęgło i skrzynie z któregoś dawcy bo coś było z poprzednią nie tak. Okładzina przebita kevlarem. Trzeba docierać min. 500km co mnie wykańcza psychicznie bo nie umiem tym samochodem jeździć normalnie tym bardziej ze ostatnio jest ślisko i z każdego zakrętu mam chęć wyjechać bokiem.
Ostatnio tez ustrzeliłem zestaw zegarów z ramką (dzięki nckpol) ale konfiguracja nie była dla mnie, także zegary poleciały w świat a ja skompletowałem nowy zestaw:

no i zaległe zdjęcie z montażu 60mm:

Ostatnio tez ustrzeliłem zestaw zegarów z ramką (dzięki nckpol) ale konfiguracja nie była dla mnie, także zegary poleciały w świat a ja skompletowałem nowy zestaw:

no i zaległe zdjęcie z montażu 60mm:

0 x
Przewiózłbyś mnie kiedyś tym Evo 
0 x
Nie wiem czy w stosunku do twojego pieca zrobi to na tobie jakiekolwiek wrażenie ale jak już kiedyś dotrę to sprzęgło to jak najbardziej 
0 x
Daj spokój, mój tylko drze japę. Turbo inaczej budzą się do życia.. daj znać jak sprzęgło będzie już w formie 
0 x
Coś się temu mojemu volvu pomyliło i wydmuchał dziś 217km i 380nm w dziwnym przebiegu dostępne przez parę sekund po 5000 obrotów
niezbyt to użyteczne. Poza tym chyba się pokrętło przestawiło samo w prawo bo ja nie ustawiałem ponad 1 bara a jeżdżę tak już długo, dziwne że jeszcze nic nie spłynęło bo przecież nie mam chipów ani nic.

0 x