Mam blisko, więc podjadę obejrzeć. Właściciel przez telefon sympatyczny i konkretny.
Czy w tym modelu, z uwagi na fabryczną obecność LPG, jest nivomat?
Bartek
Lepiej, żeby nie było go jak jest zbiornik LPG (trwałość nivo znacząco maleje). Nowy nivomat, jeżeli jest dostępny to koszt bok 1.600 zł za 1szt, dlatego modyfikuje się tylne zawieszenia z butlami LPG na zwykły amor i inną sprężynę.OLB pisze:Dzięki Panowie
Mam blisko, więc podjadę obejrzeć. Właściciel przez telefon sympatyczny i konkretny.
Czy w tym modelu, z uwagi na fabryczną obecność LPG, jest nivomat?
Bartek
360 tysięcy na jednych nivomatach ze zbiornikiem 72l w bagażniku:)Sinuspi pisze: Lepiej, żeby nie było go jak jest zbiornik LPG (trwałość nivo znacząco maleje). Nowy nivomat, jeżeli jest dostępny to koszt bok 1.600 zł za 1szt, dlatego modyfikuje się tylne zawieszenia z butlami LPG na zwykły amor i inną sprężynę.
Aha. Fabryczne...OLB pisze:Jasne, ale tutaj LPG jest fabryczne, więc to trochę inna sytuacja.
Jarek, widziałem i takie zestawy. Owszem byłyfonderal pisze:360 tysięcy na jednych nivomatach ze zbiornikiem 72l w bagażniku:)Sinuspi pisze: Lepiej, żeby nie było go jak jest zbiornik LPG (trwałość nivo znacząco maleje). Nowy nivomat, jeżeli jest dostępny to koszt bok 1.600 zł za 1szt, dlatego modyfikuje się tylne zawieszenia z butlami LPG na zwykły amor i inną sprężynę.
Imo bardziej im dają w kość polskie drogi, te powiedzmy bardziej lokalne.