240 USA -> 245 USA
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Re: 240 USA -> 245 USA
Widziałbym w tym temacie trochę więcej zdjęć 
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
UPDATE:
Trochę się zmartwiłem że stukają przednie amory po założeniu Lesjoforsów. Szto dzielać, szto dzielać! Skoro i tak idę w stronę IPD Stage 3 z zawieszeniem, zamówiłem komplet żółtych amorów Koni.
W tym momencie zostało mi już tylko zmienić hamulce na coś dużego i swap napędu, miał być daily driver a wyjdzie sleeper. Dobrze że kończy mi się kasa w tym roku, nie mogę wszystkiego na raz zrobić bo będę się bardzo nudził potem
Trochę się zmartwiłem że stukają przednie amory po założeniu Lesjoforsów. Szto dzielać, szto dzielać! Skoro i tak idę w stronę IPD Stage 3 z zawieszeniem, zamówiłem komplet żółtych amorów Koni.
W tym momencie zostało mi już tylko zmienić hamulce na coś dużego i swap napędu, miał być daily driver a wyjdzie sleeper. Dobrze że kończy mi się kasa w tym roku, nie mogę wszystkiego na raz zrobić bo będę się bardzo nudził potem
0 x
-
takijedenkuba
Podzielam zdanie kolegi Dominika.dom?n pisze:Widziałbym w tym temacie trochę więcej zdjęć
Bez obrazków jest nudno..
0 x
Będą obrazki jak sam je dostanę, do końca miesiąca siedzę w USA.takijedenkuba pisze:Podzielam zdanie kolegi Dominika.dom?n pisze:Widziałbym w tym temacie trochę więcej zdjęć
Bez obrazków jest nudno..
Fakt, ale zamiast 5 paździerzy wolę mieć jeden rodzyn heheendriugto pisze:Ale bym za tą kasę klasyków nakupował...
1 x
UPDATE:
Uff wróciłem z Ameryki a robota dalej w polu
Niedługo przyjdzie czas na pierwsze fotki z postępu prac. W międzyczasie wybraliśmy z tapicerem materiał na podłogę i bagażnik, drogi jak s...syn więc chyba będę zdejmował buty przed wejściem do auta
Z ciekawostek, udało mi się kupić w IPD zestaw gumowych grzybków do śrub mocujących bagażnik dachowy. Wziąłem też magnes na filtr oleju i jakieś gadżety. Jaram się jak smyk na komunię. Oficjalnie też przekroczyłem budżet więc w tym roku już więcej przeróbek nie będzie. Następny update będzie ze zjdęciami, obiecuję 
Uff wróciłem z Ameryki a robota dalej w polu
1 x
No i fajnie
byle by się udało w tym roku poskładać i uruchomić a może i na zjazd przyjechać. Trzymamy kciuki 
1 x