PS Znalazłem idealny fotel do 240 (moim skromnym zdaniem).

re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
164 z przodem podobnym do RR.kaczi.kamo pisze:Dwuseta jest konstrukcją jeśli się nie mylę z 1973 roku.
ja bym obstawiał jednak 1960, kiedy zaczęto pracę nad setką
Tak zrobiłem właśnie. Papier 1200 potem 2500, oba na mokro. Potem Tempo z łapy i efekt całkiem przyzwoity. Nowa się nie zrobiła ale jest znacznie, znacznie lepiej. Pewnie dałoby się jeszcze bardziej ale nie miałem krążka ani żadnej polerki/wiertarki/wkretarki pod ręką. Może kiedyś jeszcze wrócę do tego.endriugto pisze:I na to jest sposób. Zmatowienie występuje powierzchniowo. Tak więc papier ścierny plus trochę wody i jechane. Najpierw papier 1000 później 2000.mac-pro pisze:Na zmatowienie to raczej nie pomoże, trzeba by spolerować. Jeśli jednak to jest zmiana struktury od ciepła z wydechu, to chyba również i polerka nic nie da. Jednakowoż zagadka rozwiązana
Brzyszcz serwis na Pradze. Tylko w cierpliwość się uzbrój, bo terminy mają czasem dłuższe niż 3 tygodnie.kalor pisze:szyberdach. gdzie w Warszawie naprawie?
Potwierdzam. Serwisowali mi kiedyś szyber w W123 i nie było się do czego przyczepić. Co do terminów, też kojarzę, że różowo nie było, ale widocznie tak to już jest, że jak ma być dobrze, to trzeba poczekać. Mateusz zresztą jest tego całkiem niezłym przykłademsaabauto pisze:Brzyszcz serwis na Pradze. Tylko w cierpliwość się uzbrój, bo terminy mają czasem dłuższe niż 3 tygodnie.kalor pisze:szyberdach. gdzie w Warszawie naprawie?
http://www.szyberdachy.waw.pl/kontakt.html