Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Możliwe że jak wyjąłem zegary to alternator nie działa i nie ładuje? 740 b230f 1992 skończył się prąd...
0 x
Kolejne podobieństwo do siedemsety Domina?
Nie sądzę by zegary miały aż takie moce.. przynajmniej w dwusecie nie mają
0 x
Polecali zakup BMW, to się skusiłem
Były wkłady kierunkowskazów do kloszy na dwie (hella) i na trzy śruby (cibie). Jeśli kupujesz kierunkowskazy USA kompletne to nie ma znaczenia czy będą na dwie czy trzy śruby. Jeśli kupujesz osobno wkłady i klosze to wiadomo. Klosze Cibie na trzy śruby łatwiej kupić. Kolor był jeden. Warunki atmosferyczne, stan odbłyśnika i brud wpływają na zmianę koloru.konradko pisze:Dzięki. A co do kierunkowskazów w przedlificie, były dwa kolory w USA, taki bursztynowy i zwykły pomarańcz? Bo oglądam sobie na aukcjach i wyglądają rożnie a wolałbym kupic dwa takie same.
I które powinienem kupic, na 2 czy 3 śrubki? Bo chyba różnią się tez ramką i sposobem mocowania.
0 x
Może prąd jakoś musi sobie popłynąć przez kontrolkę ładowania?Mareek pisze:Kolejne podobieństwo do siedemsety Domina?
Sam już nie wiem...
0 x
- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Mi się kończyło paliwo a nie prądMareek pisze:Kolejne podobieństwo do siedemsety Domina?
0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
Dzięki, brudne ładniejszeJoeM pisze:Były wkłady kierunkowskazów do kloszy na dwie (hella) i na trzy śruby (cibie). Jeśli kupujesz kierunkowskazy USA kompletne to nie ma znaczenia czy będą na dwie czy trzy śruby. Jeśli kupujesz osobno wkłady i klosze to wiadomo. Klosze Cibie na trzy śruby łatwiej kupić. Kolor był jeden. Warunki atmosferyczne, stan odbłyśnika i brud wpływają na zmianę koloru.konradko pisze:Dzięki. A co do kierunkowskazów w przedlificie, były dwa kolory w USA, taki bursztynowy i zwykły pomarańcz? Bo oglądam sobie na aukcjach i wyglądają rożnie a wolałbym kupic dwa takie same.
I które powinienem kupic, na 2 czy 3 śrubki? Bo chyba różnią się tez ramką i sposobem mocowania.
0 x
Ten ciemniejszy/brudniejszy klosz może już nie mieć chromu na odbłyśniku wkładu. Wkład wystarczy siknąć chromem w spreju. Najważniejsze są mocowania, uszczelki i guma wypełniająca szparę miedzy wkładem a karoserią.
0 x
Wzbudzenie alternatora jest przez lampkę ładowania, więc bez zegarów altek nie ładuje.endriugto pisze:Możliwe że jak wyjąłem zegary to alternator nie działa i nie ładuje? 740 b230f 1992 skończył się prąd...
Co do kierunków USA to tak jak Joem pisze, były 2 rodzaje jeżeli chodzi o kolor szkieł: całe pomarańczowe i białe z pomarańczowymi wstawkami na bokach. Te pomarańczowe strasznie blakną z wiekiem. Ja mam jeden pomarańczowy który jest już prawie biały, tak wyblakł.
0 x
2x 480,744 USA Turbo,744 USA,850 T-5R,245 USA D24T+IC+, 945, 2x 440, 855 eR, V70 heico
Jak zdemontować wysprzęglik w m47? Jest on wkręcany/wciskany? Nie ma nawet u mnie zawleczki żadnej na tym bolcu
0 x
Blachy do montażu podwójnego stabilizatora
Rozpórki kielichów
Rozpórki dolne
Seria 700
Kontakt PW
Rozpórki kielichów
Rozpórki dolne
Seria 700
Kontakt PW