Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Czyli out. Dzięki.
0 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
- grzesiek-s
- Kontakt:
Spotkałem się z wersją, że to jest rodzaj ekranu który tłumi zakłócenia z układu zapłonowego i radio mniej trzeszczy.
0 x
www.facebook.com/gsauto <--- co nowego na warsztacie 
Tak ołowiana aby promienie Roentgena nie przechodziłygrzesiek-s pisze:Spotkałem się z wersją, że to jest rodzaj ekranu który tłumi zakłócenia z układu zapłonowego i radio mniej trzeszczy.
A nie jest za grodzią nic do niej podczepione ?
0 x
Kanciaste VOLVO - ZAWSZE w drodze.
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
ja tam nie wiem co to jest ale w dziury idealnie pasuje sterownik lpg stag4 , wygląd fabryka 
0 x
I dlatego też te Kanciaki są "zaj*****rąbiste'.knefel pisze:ja tam nie wiem co to jest ale w dziury idealnie pasuje sterownik lpg stag4 , wygląd fabryka
Nie jakieś montaże na wpinki, spinki, klipsy, kleje i potencjometry. Tylko śruby linki, nity, spawy ....
0 x
Kanciaste VOLVO - ZAWSZE w drodze.
No ja w tym miejscu dałem cewke do wasted Spark.
0 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
Zwie się to "oscillation damper" i jedyne co tłumi, to drgania przegrody. Czasami:)grzesiek-s pisze:Spotkałem się z wersją, że to jest rodzaj ekranu który tłumi zakłócenia z układu zapłonowego i radio mniej trzeszczy.
0 x
Panowie ile wam biorą oleju, dlaczego tak dużo i jak to naprawić, silniki 3.0.
0 x
Ok 1.5l syntetyka na 10k km.
Starannie wydziergane na Tapatalku.
Starannie wydziergane na Tapatalku.
0 x
Nie uściśliłem chodzi o 3.0 R6. Ten co jest na sprzedaż srebro z Pruszkowa pali 1 na 1000...
0 x