Volvo 245 DL AUTOMATIC 1980 r.
Re: Volvo 245 DL AUTOMATIC 1980 r.
Zaliczone i foto jestJoeM pisze:Poznańskie klasyki nocą zaliczone aczkolwiek nie mam na to dowodów (zdjęć)![]()
Na spot, czy na zdjęcia?endriugto pisze:Chętnie się podłączę
Tutaj i tutaj, moje małe conieco
0 x
niceBoa1982 pisze:Zaliczone i foto jestJoeM pisze:Poznańskie klasyki nocą zaliczone aczkolwiek nie mam na to dowodów (zdjęć)![]()
0 x
Ostatnio zmieniony 14 maja 2022, 13:21 przez JoeM, łącznie zmieniany 1 raz.
0 x
Garaż jest? Będzie zapadała w zimowy sen?
0 x
Polecali zakup BMW, to się skusiłem
W sobotę postanowiłem rozbujać łosia aby wiedzieć czy się nie przegrzewa i nie ma niepokojących hałasów wskazujących na to że zaraz się rozleci. Wbiłem się na autostradę i but
Przeciągnąłem go do 155 km/h
Będąc w szoku że już mam tyle odpuściłem. Nie spodziewałem się że do tylu dojdzie mając na uwadze wiek, silnik ze skrzynią automatyczna 3biegową, opony 205 i bagażnik na dachu. Nie wiem czy powtórzę taką próbę bo niemal już wszystko wiem. Niemal bo nie znam v max
. Wiem jednak że wszystko jest w porządku. Nic nie odpadło i temperatura w normie. Jedyna rzecz która poddał się temperaturze to tłumnik środkowy którego dni były policzone. Miał już dziury na spawach które powiększyły się po tym teście i kwalifikował się do zmiany. Tak więc łoś trafił do serwisu tłumników i wjechał nowy tłumnik (asmet 18-002A). Cegłą jest już przygotowana na dłuższe rekreacyjne podróże.

Ostatnio zmieniony 14 maja 2022, 13:24 przez JoeM, łącznie zmieniany 1 raz.
0 x
A teraz z innej beczki. Czy ktoś może mi coś powiedzieć o tylnym moście z tych oznaczeń ?

http://www.volvopartswebstore.com/produ ... 16105.html

http://www.volvopartswebstore.com/produ ... 16105.html
Ostatnio zmieniony 14 maja 2022, 13:25 przez JoeM, łącznie zmieniany 1 raz.
0 x
Gdybyś chciał dalej jeździć z wyższymi prędkościami, pomyśl o chłodnicy oleju z ASB jeśli takowej nie ma.
0 x
Polecali zakup BMW, to się skusiłem