Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
no polał się wczoraj na ulicę i pedał wpadł w podłogę. niby zestaw i tak miałem kupić co by stary złożyć i wozić w bagażniku, ale skoro twierdzicie że to tylko wymiana gumek to może odpuszczę drugą sztukę...
0 x
Dobra zmiana zapytania - potrzebuję na gwałt łapy sprzęgła do m47 - nie wiem czy inne pasują
0 x
Szybkie pytanie, jestem na etapie montażu halogenów p.m. Cała instalacja zrobiona wszystko działa, ale na nie oryginalnym włączniku. Jak chcę wsadzić ori. to nie działa. Nie wiem czy włącznik jest lipny czy ja coś źle podpinam. Są 4 piny +, 31, y, i coś jeszcze. Co gdzie podłączyć żeby działało? Mam przez przekaźnik instalację zrobioną. Dzięki.
0 x

- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Korzystałem z tego schematu przy swoim zestawie i działa:

0 x
940 Turbo '91 · dekwadrat · poznańskie klasyki nocą
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
Wiem widziałem i tak mam podłączone. Tylko że na Ori włączniku to nie działa. Tam są 4 piny z oznaczeniami +, 31, Y,S. Zaraz rozbiorę ori włącznik i zobaczę co tam w środku słychać.
Edit:
Udało się teraz tylko jeszcze muszę zrobić żeby świeciła dioda. Styki były trochę zaśniedziałe i trzeba było wyczyścić.
Edit:
Udało się teraz tylko jeszcze muszę zrobić żeby świeciła dioda. Styki były trochę zaśniedziałe i trzeba było wyczyścić.
0 x

- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Uważaj na kulkę we włączniku - lubi się gubić 
0 x
re5pect pisze: Jeżeli chcesz żeby Twoje RWD dobrze się prowadziło w zakrętach, było szybkie, dobrze hamowało, a to wszystko bez wydawania taczki pieniędzy na modyfikacje to polecam zakup BMW
U mnie nie było kulki tylko blaszka i jakiś bolec na sprężynie. Przed chwilą jak jechałem to wskaźnik prędkość pokazywał 0km za chwilę 100km/h a później spadł do 40km/h. Czujnik w moście już robiłem bo kiedyś nie działał ani prędkościomierz ani km. Teraz km lecą a prędkościomierz szaleje. Ktoś ma jakiś pomysł, doświadczenie? Wina wskaźnika?
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
0 x

- dom?n
- Administrator
- Kontakt:
Czy tylne zaciski hamulcowe z 940 przeswapuję do 740 bez problemów?
0 x
Jaki olej polecacie do mostu napędowego?
0 x

-
takijedenkuba
Na przykład taki lub inny o podobnej specyfikacji GLsven7son pisze:Jaki olej polecacie do mostu napędowego?

0 x