Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Re: Krótkie pytania i krótkie odpowiedzi.
Ok dzięki, a ile jest wstanie watt wyprodukować. Chodzi mi o to jak z poborem, dołożyłem dalekosiężne lampy i zastanawiam się czy jak pozapalam wszystkie światła i jeszcze jakąś inne rzeczy w aucie to czy mi prądu nie zbraknie 
0 x

Nie moge znaleźć tego nigdzie, więc zapytam na szybko:
Jakie świece do b230fd z lpg i jaka przerwa ma być?
0 x
740 z B230F fabrycznie powinien mieć altek 80A, przeleciałem przez wszystkie roczniki od 1986. Rachunek jest prosty, 80Ax14V=1120, taką mniej więcej moc jest w stanie wygenerować przy maksymalnych obrotach. To spokojnie wystarczy, możesz śmiało dokładać halogeny i prądu nie zabraknie, przynajmniej podczas jazdy. Zresztą żadna instrukcja montażu ori dalekosiężnych nie przewidywała wymiany alternatora na mocniejszysven7son pisze:Ok dzięki, a ile jest wstanie watt wyprodukować. Chodzi mi o to jak z poborem, dołożyłem dalekosiężne lampy i zastanawiam się czy jak pozapalam wszystkie światła i jeszcze jakąś inne rzeczy w aucie to czy mi prądu nie zbraknie
0 x
Denso W20EPRU możesz zostawić fabryczny odstęp 0.8mmcycccu pisze:Nie moge znaleźć tego nigdzie, więc zapytam na szybko:
0 x
Kanciaste VOLVO - ZAWSZE w drodze.
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego
Ok dzięki za info.fonderal pisze: 740 z B230F fabrycznie powinien mieć altek 80A, przeleciałem przez wszystkie roczniki od 1986. Rachunek jest prosty, 80Ax14V=1120, taką mniej więcej moc jest w stanie wygenerować przy maksymalnych obrotach. To spokojnie wystarczy, możesz śmiało dokładać halogeny i prądu nie zabraknie, przynajmniej podczas jazdy. Zresztą żadna instrukcja montażu ori dalekosiężnych nie przewidywała wymiany alternatora na mocniejszy
0 x

Jaka kolejność i moment dokrecania walka rozrządu?
0 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
20 Nm stopki (kolejnosc , hmmm rownomierniewujek pisze:Jaka kolejność i moment dokrecania walka rozrządu?
50 Nm kolko
0 x
Dzięki.
A z innej beczki czy jest jakaś przelotka żeby pod radio cr podłączyć zmieniarkę 10cd z serii sc?
A z innej beczki czy jest jakaś przelotka żeby pod radio cr podłączyć zmieniarkę 10cd z serii sc?
0 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar
Czy ma ktoś dane, przy jakiej temperaturze otwiera się termostat w podstawie oleju z 'prawdziwą' chłodnicą oleju?
0 x
.
nie mogę znaleźć teraz pdf'a ze specyfikacja , ale z tego co pamiętam toKaban pisze:Czy ma ktoś dane, przy jakiej temperaturze otwiera się termostat w podstawie oleju z 'prawdziwą' chłodnicą oleju?
temperatura otwarcia termostatu w podstawie filtra oleju to 75 stC dla serii 2xx i 95 stC dla 7xx/9xx
sambo
0 x