Blokada mostu do Twojego RWD

Wszystko co ma poprawić albo zepsuć fabryczną konfigurację
Awatar użytkownika
wujek
Posty: 809
Rejestracja: 20 października 2015, 18:51
Lokalizacja: Lublin

Re: Blokada mostu do Twojego RWD

Postautor: wujek » 04 grudnia 2015, 09:30

czy ten most jest z blokadą?

numer oem p1216476

??
0 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar

Online
swital
Posty: 384
Rejestracja: 02 października 2014, 19:27
Lokalizacja: Płock

Re: Blokada mostu do Twojego RWD

Postautor: swital » 04 grudnia 2015, 11:07

Z numeru wynika że to dyferencjał do multilinka, a co za tym idzie na naklejce z numerem powinien mieć też podany model. Można też zdjąć dekiel i wszystko będzie jasne.
0 x
2x 480,744 USA Turbo,744 USA,850 T-5R,245 USA D24T+IC+, 945, 2x 440, 855 eR, V70 heico

takijedenkuba
Posty: 1654
Rejestracja: 01 października 2014, 22:24
Lokalizacja: Ustrzyki D. Zielonka Warszawa

Re: Blokada mostu do Twojego RWD

Postautor: takijedenkuba » 04 grudnia 2015, 11:16

Z multilinka do sztywnego mostu bez przeróbek nie podejdzie.
Tak jak na początku tematu.
0 x

Awatar użytkownika
wujek
Posty: 809
Rejestracja: 20 października 2015, 18:51
Lokalizacja: Lublin

Re: Blokada mostu do Twojego RWD

Postautor: wujek » 14 marca 2017, 09:31

Dobra trafił się most 1041, ma w środku to badziewie spinające. Robił ktoś moda żeby dłużej trzymał spięty? ?25mph to śmiech na sali jest :D
0 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar

Awatar użytkownika
grzesiek-s
Posty: 118
Rejestracja: 31 maja 2015, 01:43
Lokalizacja: Warszawa GS-AUTO
Kontaktowanie:

Re: Blokada mostu do Twojego RWD

Postautor: grzesiek-s » 14 marca 2017, 13:14

Ja robiłem kilka razy.
0 x
www.facebook.com/gsauto <--- co nowego na warsztacie :)

Awatar użytkownika
V945turbo
Posty: 563
Rejestracja: 16 listopada 2014, 23:09
Lokalizacja: Lublin/ Piaski

Re: Blokada mostu do Twojego RWD

Postautor: V945turbo » 14 marca 2017, 13:42

Ja zrobilem i wytrzymał, kogut zrobił i nie wytrzymał, potem trzeba było szufelką ze skrzyżowania zbierać zębatki
0 x
744 B230FT+ stay tuned... / 745 B234F

Awatar użytkownika
wujek
Posty: 809
Rejestracja: 20 października 2015, 18:51
Lokalizacja: Lublin

Re: Blokada mostu do Twojego RWD

Postautor: wujek » 14 marca 2017, 13:56

Kogut ma niuta tyle co nasze dwa razem :)
0 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar

grzesiekosmos
Posty: 745
Rejestracja: 21 listopada 2014, 11:14

Re: Blokada mostu do Twojego RWD

Postautor: grzesiekosmos » 15 marca 2017, 09:39

zaspawać dyfer i jeździć
0 x

Plati
Posty: 188
Rejestracja: 12 kwietnia 2016, 20:07
Lokalizacja: Gliwice

Re: Blokada mostu do Twojego RWD

Postautor: Plati » 15 marca 2017, 10:03

Spawaki są tak straszne :v Już wolę otwarty
0 x

Awatar użytkownika
wujek
Posty: 809
Rejestracja: 20 października 2015, 18:51
Lokalizacja: Lublin

Re: Blokada mostu do Twojego RWD

Postautor: wujek » 15 marca 2017, 10:44

Chwile pojeździłem i mówię stanowcze nie. Wstyd pod marketem jak po bułki jade.
0 x
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

16 GARAGE
'88 744+ @1,7bar


Wróć do „Modyfikacje osiągów”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość